Jól fogy a Huawei Ascend P7

Czipperer Dia - 2014. június 24.

Egy hónap leforgása alatt nagyon népszerű lett a Huawei új csúcsmobilja, az Ascend P7: június 13-ig bezárólag több mint 1 millió készülék talált gazdára.

Kecsegtető eladásokat produkált a Huawei új zászlóshajója mobilja, az Ascend P7. A vállalat vezérigazgatója jelentette be kedden, hogy egy hónap alatt több mint egymillió telefon talált gazdára.

A telefon május 7-én mutatkozott be a nagyközönségnek Párizsban, és egy hónap távlatából máris milliós nagyságrendű eladásról beszélhetünk. A vállalat terve, hogy egy év alatt ez a szám elérje a 10 milliót.

A készülék már most jobban teljesít, mint elődje, és hosszú távon is többen várnak tőle, ugyanis a tavaly júniusban bemutatott Ascend P6-ból eddig 4 millió készüléket értékesítettek. Természetesen felszereltségében is jóval túlmutat rajta, hiszen nem csak jobb paraméterekkel rendelkezik, hanem kecsesebb (6,5 milliméter) és többek között 4G-képes is.

Az Ascend P7 egyelőre még nem széles körben érhető el, többek között még az Egyesült Államokban sem kapható. Ám jó hír, hogy számos online webshopban, többek között az Amazonon is rendelhető a mobil.

 

Forrás: News.Xinhuanet.com

Vissza