Ez volna a Moto X+1?

Farkas Norman - 2014. június 24.

Napvilágra került egy sajtófotó a Motorola Moto X utódjáról, amit jelenleg Moto X+1 néven ismerünk. A Full HD kijelzővel ellátott készülék nem csak tudás frontján, hanem testreszabhatóság szempontjából is túlmutat a tavalyi modellen.

A Motorola tavalyi nagy dobása volt a Moto X, mely kiemelkedő testreszabhatóságával és korrekt hardveres tudásával vált népszerűvé az Egyesült Államokban. Később egyéb régiókban is elérhetővé vált a készülék, de a személyre szabott burkolatot, illetve előtelepített tartalmakat kínáló Moto Maker szolgáltatás késői kiterjesztése miatt nem ért el olyan átütő sikereket, mint anyaországában. Közben a gyártó átvándorolt a Google kezéből a Lenovóéba, aztán megjelent a Moto G belépőszintű utódja, a Moto E, most pedig az izgatja a világot, hogy vajon milyen készülékkel rukkol elő a cég, ami továbbviheti a Moto X által kitaposott ösvényt.

A Moto X utódja az eddigi infók szerint Moto X+1 névre hallgat, s bár technikai tudásáról még nem sokat tudunk, az @evleaks jóvoltából már nem titok, hogyan néz ki.  Az alant látható sajtófotó alapján a Moto X+1 kicsit sportosabb lesz, mint a Moto X, bár előfordulhat, hogy a rajta látható védőtök kelti ezt a benyomást. A tervezésnél láthatóan fontos szempont volt az egyszerűségre törekvés, a letisztult formák használata.

Bár a készülék hardvere kapcsán még csak találgathatunk, az eddig összegyűlt hírek szerint a trendkövetés jegyében 1920 x 1080 pixel Full HD felbontású érintőkijelzővel vértezik fel, ami mellé erősebb processzort és nagyobb operatív tárat csomagolnak, mint a Moto X esetében.

 

 

A Moto X+1 a testreszabhatóság területén is hozhat magával újításokat, egyes mendemondák szerint például a Moto X esetén választható bambusz, fa és különböző színű és mintájú műanyag burkolatok mellett már bőr (vagy bőr hatású plasztik) borítással is lehet majd rendelni az X+1-et.



 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza