Az Asus lehetőséget ad az Intel Pentium Anniversary Edition processzor túlhajtására

Kütyü Magazin - 2014. június 30.

Az Asus bejelentette, hogy a legfrissebb H97, H87, B85 és H81 sorozatú alaplapok nagyszerű lehetőséget teremtenek az Intel Pentium Anniversary Edition processzor és a Core K sorozatú processzorok túlhajtására.

Az ASUS bejelentette, hogy a H97, H87, B85 és H81 sorozatú alaplapok képesek az Intel Pentium Anniversary Edition (G3258) processzor, a 4. generációs Intel Core™ K („Haswell”) és az új 4. generációs Intel Core K Series („Haswell Refresh”) processzorok túlhajtására. A Pentium Anniversary Edition processzor és a „nem Z” típusú lapkakészletek a legjobb választást jelentik az általános túlhajtáshoz azzal, hogy a remek értéket és a kiemelkedő teljesítményt kombinálják.
 
Az Intel Pentium Anniversary Edition, valamint a 4. generációs és az új 4. generációs Intel Core K Series processzorok túlhajtási funkciói hagyományosan az Intel Z lapkakészletre korlátozódnak. Az ASUS H97, H87, B85 és H81 sorozatú alaplapokkal a teljesítmény megszállottai mostantól ezeknek a processzoroknak a túlhajthatóságát is kihasználhatják a díjnyertes ASUS UEFI BIOS-szal. 
 
 
Amikor egy Pentium Anniversary Edition, egy 4. generációs és az új 4. generációs Intel Core K Series processzor bekerül egy ASUS H97, H87, B85 vagy H81 alaplapba, akkor a rendszer automatikusan felméri a CPU túlhajtási potenciálját, és a CPU-érték állítására szolgáló tuningelemek megjelennek az UEFI BIOS-ban.
 
 
 
Vissza