Szűrés

A(z) alaplap kulcsszót tartalmazó cikkek

Az ASUS Republic of Gamers a teljes gaming termékcsaládját bemutatta a CES-en

2017. január 11. -

Az ASUS Republic of Gamers (ROG) a nyilvánosság elé tárta a teljes gaming termékcsaládját a CES 2017 kiállításon, továbbá bemutatta az első, kifejezetten a gamereknek tervezett ROG routerét, a Rapture GT-AC5300-at. 

Tovább

CES 2016: játékokkal kapcsolatos újdonságok a színen

2016. január 8. -

Az ASUS bemutatta játékhoz optimalizált alaplapjainak, képernyőinek, asztali és noteszgépeinek, valamint perifériáinak legújabb tagjait a 2016-os International CES rendezvényen.

Tovább

Új fejlesztői alaplapot jelentett be az Intel

2015. október 19. -

Az Intel az Arduino miniszámítógép alapítóival közösen bejelentette új, kompakt, fejlesztői alaplapját, amely az amerikai piacon Arduino 101, azon kívül pedig Genuino 101 márkanéven lesz megvásárolható. A fejlesztői platformot kifejezetten kezdő hobbistáknak és oktatási környezetbe szánják. 

Kulcsszavak: oktatás, alaplap, Intel
Tovább

ASUS Maximus VIII Hero, Ranger és Gene: játékosoknak szánt alaplapok

2015. augusztus 13. -

Az ASUS Republic of Gamers (ROG) bemutatta három új játékokhoz kifejlesztett alaplapját, a Maximus VIII Hero, a Maximus VIII Ranger és a Maximus VIII Gene típusokat, amelyek alapja a legújabb Intel Z170 Express lapkakészlet. A hatodik generációs processzorok, illetve a DDR4 memória hihetetlen túlhajtási teljesítménye érdekében számos exkluzív technológia segítségével került kialakításra.

Kulcsszavak: játék, alaplap, ASUS
Tovább