A OnePlus One is kap Android L frissítést

Czipperer Dia - 2014. július 7.

A legfrissebb hírek szerint az érkező OnePlus One okostelefon is megkapja fedélzetére az Android L frissítést. Bár a telefon piaci premierje kicsit csúszik, ám cserébe hamarosan a legújabb Android kárpótolja majd a felhasználókat.

Bár a felhasználóknak a hivatalos premier után egy kicsit még várniuk kell, de a OnePlus hivatalos fórumján közölték, hogy a OnePlus One is Android L frissítést kap. A Google még csak néhány hónap múlva (körülbelül 3 hónap) teszi nyilvánossá operációs rendszerének legújabb verzióját, ám az új verzió a OnePlus telefonjára is megérkezik.

A kedvező árcédulával érkező készüléket eredetileg május közepén tervezték piacra dobni, ám a vállalat – biztonsági okokra hivatkozva – elhalasztotta a megjelenést néhány héttel, ám ígéretük szerint biztonságosabb szoftverrel érkezik majd.

A OnePlus One fedélzetén CyanogenMod alapú (CyanogenMod 11S) operációs rendszer teljesít szolgálatot, mely alapjában véve Android rendszer. Szeptemberben pedig az Android L frissítés is elérhető lesz a OnePlus One felhasználók számára, akik 269 euróért hozzájuthatnak a „2014 zászlóshajó gyilkosa” névvel illetett telefonhoz.

 

Forrás: Übergizmo.com

Vissza