Újabb órajel-növelési világrekord a HyperX memóriával

Kütyü Magazin - 2014. július 17.

A HyperX bejelentette, hogy a GIGABYTE TECHNOLOGY lenyűgöző, 4620 MHz-es értékre növelte a HyperX memória frekvenciáját, amivel így a világ legmagasabb memória-órajelét érte el. Az előző világrekord szintén a GIGABYTE és a HyperX együttműködésével született, a Computex 2014 során.

A GIGABYTE órajelnövelői, "HiCookie" és "Sofos1990" június 30-án, egy (kereskedelmi forgalomban még nem elérhető) 4 GB-os HyperX Predator 2933 MHz-es DDR3 modullal és a GIGABYTE Z97-SOC FORCE LN2 alaplapjával állították fel a világcsúcsot. A valós, élő órajelet pontosan, oszcilloszkóp segítségével olvasták le a HWBOT egy hivatalos képviselője felügyeletével, majd az eredményt beküldték a HWBOT.org oldalra. A világrekord iránt érdeklődő órajelnövelők a cikk végéhez görgetve tekinthetik meg a teljes folyamatról készült videókat.

A HyperX hasonlóan kiváló teljesítmény elérésére buzdítja a tuning rajongókat, így várja a jelentkezőket HyperX OC Takeover (HOT) nevű extrém órajel-növelési versenyére. Az International CES 2015 keretében megrendezendő világbajnoki döntőn Dél-Amerika, Ázsia, Európa és Észak-Amerika tíz döntőse fogja összemérni tudását. További részletek itt olvashatók.

A HyperX a Kingston Technology nagy teljesítményű DDR3 memóriákat, SSD-meghajtókat, USB-meghajtókat és fejhallgatókat gyártó divíziója. A játékosok, tuningolók és számítógép megszállottak számára készült HyperX termékeket a kiváló minőség, a teljesítmény és az innováció jellemzi világszerte. A HyperX emellett az eSportok elkötelezett támogatója is: több mint 20 csapatot szponzorál világszerte, valamint az Intel Extreme Masters főtámogatója. A HyperX-szel számos gamer eseményen találkozhatnak a felhasználók, többek között a Brasil Game Show, a China Joy, a DreamHack, a gamescom és a PAX rendezvényeken.

 

 

 

 

 

Vissza