Szűrés

A(z) Kingston kulcsszót tartalmazó cikkek

Felturbózott teljesítmény, dinamikus RGB-fényeffektusok

2024. június 25. -

A Kingston FURY, a memóriatermékek és -technológiai megoldások terén globális piacvezető vezető Kingston Technology Company, Inc. vállalat nagy teljesítményű megoldásokra specializálódott részlege, bemutatta legújabb memóriáját, a Kingston FURY Renegade DDR5 RGB Limited Editiont. Az autók és az autóversenyzés szeretete által ihletett készlet a versenypályák lendületét idézi.

Tovább

COMPUTEX 2024: „Határokat feszegető versenyzés” versenyautó ihlette DDR5 memóriával, DDR5 CAMM2 memóriával és AI-alkalmazásokkal

2024. június 5. -

A memóriatermékek és -technológiai megoldások terén globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. leányvállalata, a Kingston Technology Europe Co LLP bejelentette, hogy a COMPUTEX 2024 kiállításra az autóversenyek által ihletett „Kingston: Racing Beyond Limits” bemutatóteremmel tér vissza. 

Tovább

Számítógép gyereknapra költséghatékonyan?

2024. május 21. -

Van a családban gyerek és van egy régebbi laptopod is? Ahelyett, hogy leadnád a laptopot egy elektronikai hulladékgyűjtőbe vagy elásnád a szekrény mélyére a kacatok közé, miért nem kelted inkább új életre a közeledő gyereknap alkalmából? Egy régi vagy nemrégiben lecserélt laptop nem feltétlenül használhatatlan, ezért a tovább örökítése kiváló módja az újrahasznosításnak. 

Tovább

Titkosítási tanácsok a Kingstontól

2024. május 2. -

Manapság egyre több és egyre nagyobb volumenűek az adatlopások, ráadásul az adatszivárgások egyre többe is kerülnek a szervezetek számára. A technológiai újításoknak köszönhetően a kibertámadások napról napra kifinomultabbak, és a legerősebb jelszót is feltörik. Ennek ellenére továbbra is ez a vállalatok által leggyakrabban használt biztonsági módszer világszerte.

Tovább