Üzleti gépekkel újított a Dell

Kütyü Magazin - 2014. szeptember 9.

A Dell új modellekkel bővítette Latitude és OptiPlex kínálatát, valamint bemutatta a világ első Ultra HD 5K felbontású (5120 x 2880) kijelzőjével rendelkező monitorát.

A Dell termékskálája a Latitude 7000 sorozatú 2 az 1-ben szétválasztható eszközzel, a Latitude 3000 és 5000 sorozatú modellekkel, a Latitude 14 Rugged laptoppal és az OptiPlex 9020 és 3020 micro asztali számítógépekkel gyarapodott, valamint a vállalat mutatta be a világ első UHD 5K felbontású monitort is, a Dell UltraSharp 27 Ultra HD 5K modellt. 

Biztonság, kezelhetőség és megbízhatóság

A díjnyertes Dell Data Protection termékkínálatával csak a Dell biztosít egyetlen forrásból származó átfogó titkosítást, továbbfejlesztett hitelesítést és csúcstechnológiájú kártevővédelmet. A Latitude és OptiPlex termékekbe beépített felügyeleti funkcióknak köszönhetőn az ügyfelek a lehető legjobban kihasználhatják a rendelkezésre álló hardvereiket, az új Dell Client Command Suite csomag pedig ingyenes automatizáló eszközöket kínál. Így jelentősen csökkenthető a rendszerek telepítésére, megfigyelésére és frissítésére fordított idő.

A szintén most bemutatott Dell KACE K1000 Express egy olyan kizárólag a Dell ügyfelei számára elérhető ingyenes és könnyen kezelhető informatikai leltárkészítő megoldás, amely kezeli a vállalat Dell eszközeinek garanciaállapotát, valamint BIOS és illesztőprogram frissítéseit. A K1000 Express segítségével az ügyfelek a táblagépeket, az PC-ket, és a szervereket is tartalmazó átfogó képet kapnak hardver- és szoftverállományukról.

A Latitude és az OptiPlex rendszerek mindegyikét hosszú távra tervezték: a kiemelkedő megbízhatóság érdekében a rendszereken felgyorsított életciklus-vizsgálatokat, külön zsanér- és csavarási próbákat végeztek, valamint szélsőséges hőmérsékleten is tesztelték őket. A Dell emellett olyan csúcsminőségű anyagokból készült alkatrészeket használ, mint az alumínium burkolat, az LCD-kijelző és a legtöbb laptopban használt nátronmész üvegnél akár 10-szer karcállóbb Corning Gorilla Glass védőréteggel ellátott érintőképernyő. A termékekhez a díjnyertes, vállalati szintű Dell ProSupport is elérhető.

Hatékony munkavégzés bárhol az új Latitude modellekkel

A Latitude üzleti számítógépcsalád új tagjai hatékonyan működnek bármilyen helyzetben, legyen szó állandó utazással járó vezetői beosztásról, vagy durva terepen való használatról. A Latitude 13 7000 a világ legbiztonságosabb 2 az 1-ben megoldása, amely kompromisszumok nélkül ötvözi a könnyű, üzleti Ultrabook kialakítást és a szétválasztható táblagép előnyeit. Az elsősorban laptopként történő használatra kialakított 2 az 1-ben eszköz nagyméretű, 13,3 hüvelykes képátlójú kijelzővel és professzionális, ISO-minősített megvilágítású billentyűzettel rendelkezik. Az okostelefonokban és hagyományos táblagépekben használt Instant Go funkciónak köszönhetően pedig kényelmesen, pillanatok alatt tér vissza az alvó állapotból. A külön ehhez az eszközhöz elérhető Dell Mobile Office csomaggal párosítva amely egy táskát, egy tokot, egy kiegészítő tápegységet és egy univerzális adaptert tartalmaz a Latitude 13 7000 2 az 1-ben a sokat utazó üzletemberek számára is első osztályú hatékonyságot biztosít.

 

Latitude 13 7000

 

A Dell Evolving Workforce című tanulmányának eredményei szerint a rugalmasságnak és a helyfüggetlen munkavégzésnek számos jótékony hatása van az általános egészségi állapotra és a közérzetre. A feladataikat otthonról végző alkalmazottak több időt töltenek családjukkal (26%), többet alhatnak (21%), kevesebb időt kell vezetéssel tölteniük (48%), és ritkábban vannak kitéve stressznek (29%). Az új Latitude 12 5000 minden szakember igényeinek megfelelő teljes, csúcskategóriás mobil élményt nyújt, amelyet eddig csak a Latitude 14 és 15 5000 modellek biztosítottak. A világ legbiztonságosabb üzleti laptopja, a Latitude 5000 az elődmodellhez képest 20 százalékkal vékonyabb, kialakítása tartósabb, a 4 cellás akkumulátorának köszönhetően egész nap használható, valamint vállalati szintű támogatások és szolgáltatások érhetők el hozzá.

 

Latitude 12 5000

 

A Dell az egyetlen olyan élvonalbeli szállító a világon, amelynek kínálatában strapabíró eszközök is megtalálhatók: a Latitude Rugged modellek pedig szintén rendelkeznek a Dell biztonsági és felügyeleti funkcióival és vállalati szintű támogatásával. A termékcsalád legújabb tagját, a Latitude 14 Rugged laptopot arra tervezték, hogy bárhol megállja a helyét. Az adatok védettek a környezeti hatásokkal szemben, a negyedik generációs QuadCool hőfelügyeleti rendszer pedig magas hőmérséklet mellett is gondoskodik a megfelelő teljesítményről. A 14 hüvelykes kijelzőn világosban és a sötétben is minden jól olvasható, az alapkiépítésben elérhető rezisztív érintőkijelző pedig kesztyűben is kezelhető. A testre szabható hátsó RGB megvilágítással rendelkező billentyűzet kényelmesen használható minden környezetben, a lopakodó üzemmódnak köszönhetően pedig a felhasználók egy gombnyomással inkognitó módba állíthatják az eszközt. 

OptiPlex Micro: láthatatlan teljesítmény 

A munkaeszközök használata során a teljesítmény az első és legfontosabb szempont az alkalmazottak számára, az asztali számítógépek pedig továbbra is népszerűek az alkalmazottak körében, bármekkora méretű vállalatról legyen is szó – derült ki a Dell rövidesen megjelenő tanulmányának előzetes eredményeiből.

Az öt különböző rögzítési lehetőséggel rendelkező új OptiPlex 9020 és 3020 Micro számítógépek biztosítják azt a teljesítményt, amelyet az alkalmazottak elvárnak egy asztali számítógéptől. Az új modellek a Dell legkisebb asztali számítógépénél 67 százalékkal kisebbek, így a kisméretű munkahelyek szükségleteit is kielégíthetik. Az OptiPlex 9020 Micro, a piac legbiztonságosabb és legjobban felügyelhető asztali számítógépeként ideális a korlátozott hellyel rendelkező környezetekben, az OptiPlex 3020 Micro pedig kompakt formában nyújtja az elvárt vállalati teljesítményt.

 

OptiPlex 9020

 

Lenyűgözően tiszta megjelenítés

A Dell monitorkínálatával a vállalatok könnyebben igazíthatják a megoldásokat egyéni munkaigényeikhez. A Dell előzetesen bemutatta a világ első, Ultra HD 5K felbontású (5120 x 2880) kijelzőjével rendelkező monitorát, a Dell UltraSharp 27 Ultra HD 5K modellt. Az Ultra HD 5K minősége a QHD felbontás négyszeresének és a Full HD hétszeresének felel meg, így hihetetlen képernyő-teljesítményt biztosít a lehető legjobb felbontást igénylő szakembereknek.

 

Dell UltraSharp 27 Ultra HD 5K monitor

 

A Dell PremierColor, valamint a maszatolódás- és tükröződésmentes, szegélyig futó üveg kialakítás élethű színeket és hibátlan képminőséget biztosít az olyan feladatokhoz, ahol a színminőség kritikus fontosságú. A két 16W teljesítményű integrált Harmon Kardon hangszóró pedig magával ragadó hangminőséget nyújt. A kiemelkedően innovatív monitor a hat USB-porton és egy kártyaolvasón keresztül a perifériák széles köréhez kapcsolódhat zökkenőmentesen.

 

Nyitókép: technobuffalo.com

Vissza