Élő közvetítés az iPhone 6 bemutatójáról – csak Apple felhasználóknak

Farkas Norman - 2014. szeptember 9.

Az Apple ma este mutatja be legújabb okostelefonját, a tengernyi pletykával övezett iPhone 6 modellt, ami mellett talán a cég órája, a várva várt iWatch is lelepleződhet. Az izgalmasnak ígérkező eseményt élőben követhetik a rajongók, akik nem lehetnek ott személyesen San Franciscóban, csakhogy nem mindegy, milyen eszközről szeretnék követni a fejleményeket.

Nagy nap a mai minden Apple rajongó számára, hiszen az almás gyártó magyar idő szerint este 7-kor rántja le a leplet az iPhone 6-ról, és talán az iWatch okosóráról is. Milliók örülhetnek, hogy a San Franciscó-i Moscone Centerben megrendezésre kerülő nagyszabású eseményt élőben közvetítik a neten, így bárhonnan követhetők a fejlemények, csakhogy nem mindegy, milyen eszközről próbáljuk elindítani a gyártó oldalán elérhető livestreamet.

Az Apple szokásához híven kizárólag az általa gyártott készülékek számára teszi elérhetővé az esemény online megtekintését. Sajnos az sem teljesen mindegy, milyen Apple kütyünk van; csak az OS X 10.6.8 vagy frissebb rendszert futató Mac gépeken, a Safari böngésző 5.1.10 vagy újabb verziójával nézhető a buli, ami pedig a mobil eszközöket illeti, kizárólag az iOS 6.0 vagy annál újabb rendszerű iPod, iPad és iPhone készülékek kerültek bele a körbe. Az Apple TV-nk 6.2 vagy frissebb rendszert kell, hogy futtasson, ha rajta keresztül szeretnénk megnézni a bemutatót.

 

 

Felmerül a kérdés, hogy vajon mit tehetünk, ha nincs Apple kütyünk, vagy ami van, az kiesik a fenti felsorolásból. Nos, ebben az esetben érdemes egy liveblogot követnünk – a CNET és a Wired például igen pörgősen, képekkel tűzdelve követi nyomon az eseményt, persze angol nyelven –, vagy akár a Twitteren is csekkolhatjuk, mi folyik a Moscone Centerben.

Természetesen mi is résen leszünk, és a rendezvényt követően részletesen beszámolunk az új Apple készülékekről.

 

UPDATE: felkerült a mindenki számára elérhető YouTube-ra a teljes Keynote felvétele, íme:



 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza