Élőfotókon az aranykeretes BlackBerry Passport

Farkas Norman - 2014. október 7.

A hatalmas kijelzőjével, friss BB10 rendszerével és hibrid QWERTY gombsorával hódító BlackBerry Passportot eddig csak fekete és fehér változatban láthattuk. Most azonban felbukkant néhány élőfotó a nemrég piacra dobott csúcsmobil arany kerettel szerelt, luxus kiadásáról.

A jelek szerint hamarosan nemcsak fekete és fehér árnyalatokban, hanem arannyal tarkított luxus kiadásban is elérhető lesz a BlackBerry négyzet-alapú kijelzővel és érintésérzékeny fizikai QWERTY billentyűzettel felszerelt bestiája, a Passport. Erre az alant látható élőfotókból következtethetünk, melyek elárulják, hogy a telefon új változata csak az oldalán, alján és tetején körbefutó keretet tekintve különbözik a fekete modelltől, másutt nem találunk sem szín-, sem pedig anyagbéli eltérést.

Egyelőre rejtély, hogy az aranykeretes BlackBerry Passport a kanadai gyártó műhelyében készül, vagy egy másik cég gondozásában, az viszont egyértelmű, hogy van értelme egy ilyen luxus kiadásnak, hiszen a készülék célközönségét alapvetően a tehetős üzletemberek alkotják.

 

 

Ami a Passport eddigi pályafutását illeti, nagy sikerről számolhatunk be: a készülékből egy nap alatt 200 ezer példány talált gazdára és ezzel ki is fogytak a raktárkészletek. Azóta másodszorra is sikerült teljesen kisöpörni a raktárakat, a Passport tehát igen kapós kütyü.

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza