Galaxy Core Max – koreai szelfimobil

Farkas Norman - 2014. október 22.

A Samsung Kínában mutatta be legújabb mobilját, mely tudása alapján a középkategória új gyöngyszemének tekinthető. A 4,8 colos Super AMOLED kijelzővel szerelt okostelefonban nagy örömüket lelhetik a szelfi-rajongók az 5 megapixeles előlapi kamerának köszönhetően.

A dél-koreai gyártó Kínában tárta a nagyközönség elé az alábbi képen látható Galaxy Core Max készüléket, mely lényegében egy középkategóriás szelfimobil. Az SM-G5108Q modellszámú újdonság az Android 4.4 KitKat rendszer TouchWiz felülettel „színesített” kiadását futtatja, s a helyi piac igényeinek megfelelően két SIM foglalattal rendelkezik.

 

 

A Core Max hardvere átlagosnak mondható; működéséről egy négymagos, 1,2GHz-es processzor gondoskodik 1GB RAM, 8GB tárhely, microSD kártyafoglalat és 2200mAh kapacitású akkumulátor társaságában. A 136,3 x 69,6 x 8 milliméteres és 132 grammos telefont főként megjelenítője és képalkotási képességei teszik izgalmassá. Előlapján egy 4,8 hüvelykes, 960 x 540 pixel (qHD) felbontású kijelző terül el, mely a kategóriában nem éppen megszokott módon a Super AMOLED technológiát képviseli. Ami a fotózást/videózást illeti, egy 8 megapixeles, LED villanóval segített hátlapi és egy 5 megapixeles előlapi kamerára támaszkodhatunk – utóbbi egységnek bizonyára nagyon örülnek a szelfi trend lelkes követői.

Egyelőre sajnos nem tudni, hogy pontosan mikor, mely régiókban (legalábbis Kínán kívül) és milyen árcédulával lesz elérhető a Galaxy Core Max, de amint napvilágra kerül ezek kapcsán valami új infó, jelezzük.

 

 

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza