Ingyen OneDrive tárhely az Office 365 felhasználóknak

Czipperer Dia - 2014. október 30.

A Microsoft bejelentette, hogy korlátlan felhőtárhelyet kínál az Office 365 felhasználóknak. A tegnaptól életbe lépett változásokat az otthoni, magán és egyetemi előfizetők vehetik igénybe. 

A Microsoft ismét felhőtárhely-szolgáltatása, a OneDrive felé fordította figyelmét. Az eddigi 1 terrabyte-os ingyenes tárhely méretét tovább emelte a vállalat. Most már korlátlan mennyiségű fájlt tölthetnek fel ingyen az Office 365 felhasználók. 

A változások az otthoni, magán és egyetemi Office 365 előfizetők számára lesz elérhető a következő hónapokban. Akik kíváncsiak a listára, a OneDrive előnézeti oldalán megnézhetik. Az üzleti felhasználók számára ez az újdonság és vele együtt a korlátlan tárhely csak jövőre érkezik. 

A OneDrive jócskán elhúzott a konkurencia mellett. A Dropbox és a Google Drive is 10 dollárért kínál 1 terrabyte tárhelyet, míg a Microsoft a 7 dolláros havi Office csomag mellé extraként ad korlátlan ingyen tárhelyet. Igaz, a vetélytársak mindig próbálnak túltenni vagy igazodni a másikhoz, például a OneDrive 1 terrabyte-os ajánlata után a Dropbox is csökkentette az árakat. Majd meglátjuk, most mit lépnek a többiek.

 

 

Forrás: Techspot.com

Vissza