Dupla Hipernettel készül karácsonyra a Telenor

Kütyü Magazin - 2014. november 14.

Az év vége értékesítési szempontból kiemelt időszak a mobilszolgáltatók számára is, hiszen a régóta vágyott technikai eszközöket sokan karácsonyra vásárolják meg. A Telenor az ünnepekre megduplázott Hipernet csomagokkal, számos prémium okostelefon-ajánlattal, valamint az iPhone 6-tal készül.

„Ügyfeleink általában a régóta vágyott készülékekkel lepik meg szeretteiket karácsonyra, így mi is a népszerű okostelefonokat kínáljuk kiemelt karácsonyi akcióinkban. A vonzó árak mellett ráadásként új számlás hang-előfizetésekhez most megduplázzuk az elérhető Hipernet csomagot, így ügyfeleink még kötetlenebbül élvezhetik a szupergyors Hipernet nyújtotta előnyöket, akár a MyTV és Deezer szolgáltatásokat. Így lesz igazán kellemes és teljes az ünnep.” – mondta el Mike Michel, a Telenor Maygarország marketing vezérigazgató-helyettese.

20 készülék 20 forintos áron

A Telenor Magyarország idén ünnepli fennállásának 20 éves évfordulóját. A kerek évszám jegyében az idei karácsonyra 20 készüléket kínál 20 forintos áron, meghatározott új számlás előfizetés vásárlása esetén. Az ajánlatban számos 4G-képes eszköz is megtalálható, így a megajándékozottak a Hipernet 4G-n keresztül villámgyorsan megoszthatják ünnepi élményeiket szeretteikkel.  A kiemelt kínálatban többek között a Nokia Lumia 530, Nokia Lumia 635 vagy a prémium kivitelű  Samsung Galaxy Ace 4 és a vízálló Sony Xperia Z3 Compact is megtalálhatók.

 

Xperia Z3 Compact

 

Megduplázott Hipernet csomag minden új számlás hang előfizetés mellé

Az ünnepi ajánlat része, hogy az új hang alapú tarifák mellé választott adatcsomagot a számlás előfizetések esetén 6 hónapig megduplázza a Telenor. Így például a 2 GB-ot tartalmazó előfizetéssel fél éven át 4 GB Hipernet 4G jár, belföldi adathasználatra. A megduplázott adatmennyiség szabadon felhasználható.

Táblagépet a fa alá!

A karácsonyi táblagép-ajánlatok közül kiemelkedik az Alcatel POP 7. A 7 hüvelykes kijelzővel és 2 magos, 1,3 GHz-es processzorral rendelkező Androidos tablet Hipernet Medium tarifacsomaggal – 2 év tarifamegtartással – 2990 Ft-ért megvásárolható.

 

Alcatel OneTouch POP 7

 

Akciós androidos okostelefonok, kártyás csomagban

A Telenor a kártyás előfizetést választóknak is számos kedvezményt kínál az ünnepekre. Az okostelefonok világával most ismerkedőknek ideális választás az ALCATEL POP D1, amely 5000 Ft azonnali feltöltéssel már 9990 forintért elvihető, illetve a Huawei Ascend Y330, amely 5000-FT-os azonnali feltöltés esetén 15900 Ft-ért vásárolható meg. Nagyobb címlet feltöltése esetén a kedvezmény mértéke még nagyobb lehet, hiszen a feltöltésért a „Királyság!” jutalmak – azaz a baráti percdíj és Hipernet keret – mellé a készülék vételárából is kedvezmény jár:

 

Feltöltés összege

Készülékár-kedvezmény

3 000 Ft

-2 000 Ft

5 000 Ft

-4 000 Ft

10 000 Ft

-7 000 Ft

15 000 Ft

-10 000 Ft

 

A Telenor az új kártyás előfizetésekhez is extra mobilinternetet kínál: az első egyszeri, legalább 3000 forintos feltöltést követően 6 hónapon át havi 500 MB Hipernetet kapnak ajándékba a Telenor kártyás előfizetői, hogy igazán felhőtlen legyen az új okostelefon élmény.

 

Huawei Ascend Y330

 

Az Alcatel POP C1 belépő szintű androidos okostelefon 9990 forintért érhető el a Telenor feltöltőkártyás csomagokat értékesítő élelmiszer-áruházláncokban; a feltöltésért kapható készülékár-kedvezmény ezekre az ajánlatokra nem érvényesíthető.

A szolgáltató a karácsony közeledtével és a vállalat 20. születésnapja alkalmából december 5-én, pénteken elsőként hozza el ügyfeleinek és partnereinek Havasi Balázs „HAVASI Symphonic Aréna Show”-ját a Papp László Budapest Sportarénában, ezzel is teljesebbé téve az ünnepekre való felkészülést.

További információ a karácsonyi ajánlatokról itt található, a koncertről pedig ezen az oldalon olvashatsz bővebben.

 

Vissza