Egy kínai kiskereskedő oldalán bukkant fel a OnePlus One Two tudáslistája

Czipperer Dia - 2014. december 4.

Már javában készül a fiatal kínai gyártó, a OnePlus második generációs modellje, ám eddig a készülék tudását homály fedte. Egy kínai kiskereskedő oldalán azonban felbukkantak infók a mobilról.

Carl Pei, a OnePlus elnöke árulta el nemrég, hogy már dolgoznak a telefon utódján, és már javában készül a OnePlus One Two. Bár a debütálás még odébb van, ugyanis 2015 második felében várható a piaci bevezetés, ám egy kínai kiskereskedő oldalán, a Coolicoolon már olvasható néhány részlet az eszközről.

Egy részletes tudáslistát tett közzé az oldal, melyek állításuk szerint a OnePlus One Two tudását takarják. Egyelőre azonban érdemes fenntartással kezelni minden hasonló hírt, de azért nézzük, milyen is lehet majd az érkező utód.

A kiszivárgott tulajdonságok

A Coolicool szerint a telefonban egy ütősebb Qualcomm Snapdragon 805-ös processzor dolgozik, kijelzője azonban nem mutat jelentős fejlődést. A szintén 5,5 hüvelykes megjelenítő felbontásáról azonban nem közöltek infókat.

Azt is olvashatjuk a weboldalon, hogy a tárhely 32 gigás lesz, a főkamera pedig 16 megapixeles. Az előlapi fényleső sem szégyenkezhet, hiszen a szelfimobilként pozícionált eszközökhöz hasonlóan 5 megapixeles kamerát kapott. Az aksi is combosnak ígérkezik: ha minden igaz, 3300 mAh-es lesz. Az ár tekintetében az oldal azt írja, hogy 551,99 dollárba kerül majd, amely majdnem kétszerese elődjének (299 dolláros alapár).

Bár az árcédula elsőre nem tűnik túl kecsegtetőnek, a telefon az eddigi adatok alapján számos tekintetben fejlődést mutat elődjéhez képest. A processzor, a főkamera,az akkumulátor kapacitás is jobb lett, és ki tudja, lehet, hogy a Full HD felbontás a QHD váltja fel.
 

 
 

Ha kíváncsi vagy, hogyan vizsgázott nálunk a OnePlus One, olvasd el a róla írt tesztünket: OnePlus One – a legjobb telefon azok közül, amelyeket nem lehet* megszerezni.

 

Forrás: Übergizmo.com, Coolicool.com

Vissza