Néhány nap múlva debütál az LG G Flex utódja

Farkas Norman - 2015. január 2.

A Qualcomm Twitter csatornáján közzétett kedvcsináló fotón tűnt fel az LG G Flex 2, amelyről várhatóan már január elején, a Consumer Electronics Show során lehullik a lepel.

Már csak néhány napot kell várnunk, s minden kiderül az LG második hajlított megjelenítővel szerelt okostelefonjáról, amely – a jóslatok szerint – elődjétől, a G Flextől eltérően a felsőkategóriában fog versenyezni. A készülék a Qualcomm hivatalos Twitter csatornáján közzétett teaser szerint a január 6-án kezdődő CES 2015 folyamán debütál.

Bár a chipgyártó által megosztott fotón feltűnő telefonon nem látszik a dél-koreai gyártó logója, a hátlap öngyógyító rétegének jellegzetes mintázata (amivel a G Flexnél találkozhattunk először), illetve a rajta található gombok erőteljesen arra utalnak, hogy egy LG mobilt látunk.

Érdekes, hogy a Qualcomm tweetjében csak annyit árul el, hogy egy Snapdragon 800 sorozatú chip dolgozik a készülékben. Remélhetőleg nem a 2013-as csúcsmobilokban előszeretettel használt Snapdragon 800 processzor kerül a gépezetbe, hanem az ugyanebbe a szériába tartozó, de frissebb és erősebb CPU-k, a Snapdragon 801 vagy 805 valamelyike.

UPDATE: A G Flex 2 máris átesett a hivatalos leleplezésen, az ívelt kialakítású csúcsmobilról szóló cikkünk itt olvasható.

 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza