Már elérhető az iOS 8.4 beta a regisztrált fejlesztőknek [Videó]

Czipperer Dia - 2015. április 16.

Egy hete, hogy kigördült az iOS 8.3 végleges verziója, máris elérhető a 8.4 beta változata a regisztrált fejlesztőknek, mely számos újdonságot tartogat.

Már javában készül az Apple iOS 8 operációs rendszerének újabb verziója. A 8.4-es változat első beta verziója átkozmetikázott zenealkalmazással érkezik, mely MiniPlayer funkcióval is bővült.

A megoldás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy vezéreljék a lejátszást, miközben böngésznek a zenei gyűjteményükben. A nemrég hozzáadott albumok és lejátszási listák is megjelennek legfelül, a felhasználó zenei gyűjteményében.

A különféle előadók rendezése is megváltozott. Az Apple a listanézetről a rácsos megjelenítésre váltott át, ez azt jelenti, hogy több elemet látunk egyszerre anélkül, hogy görgetnünk kellene. Ezen kívül pedig számos apró módosítást is eszközöltek a programban, melyet az alábbi videó demonstrál.

A 12H4074d build számú frissítés még a regisztrált fejlesztőknek sem jelenik meg automatikusan, kézi módban tudják feltelepíteni.
 

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza