Már fehér kiadásban is kapható a BlackBerry Classic

Czipperer Dia - 2015. április 28.

Tavaly decemberben mutatta be a BlackBerry Classic névre hallgató okostelefonját. A készülék az eddigi fekete mellett immár fehér árnyalatban is elérhető.

A BlackBerry és QWERTY rajongók számára jó hír, hogy a Classic névre keresztelt BB-mobil immár nem csupán fekete árnyalatban lesz megvásárolható, ugyanis a kanadai gyártó bejelentése szerint fehérben is kapható lesz a telefon.

Az elérhetőséggel kapcsolatban a BlackBerry elmondta, hogy még ezen a héten számos helyen felbukkan majd a fehér változat: Hong Kongban, a hivatalos forgalmazók kínálatában, valamint az Egyesült Királyságban a ShopBlackBerrynél és az Amazonnál lesz kapható.

Az elkövetkezendő hetekben pedig számos további ország csatlakozik majd a sorba: Olaszországban, Indonéziában, az Egyesület Arab Emírségekben, valamint Szaúd-Arábiában is kapható lesz a fehár BlackBerry Classic.

A spaecifikációkat illetően a BlackBerry mobiljának meghajtásáról egy Qualcomm MSM8960 Snapdragon processzor gondoskodik kétmagos, 1,5 GHz órajelű Krait CPU-val. A készülék 3,5 hüvelykes kijelzővel, 2 gigabájt RAM-mal, 16 gigabájt bővíthető tárhellyel, valamint 8 MP-es fő-, illetve 2 MP-es előlapi kamerával áll a felhasználók rendelkezésére.

 

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza