Előrendelhető Amerikában a kamerákat nélkülöző BlackBerry Classic

Farkas Norman - 2015. február 27.

Az amerikai Verizon szolgáltatónál előrendelhető a BlackBerry Classic speciális kiadása, amely sem előlapi, sem hátlapi kamerát nem kapott. Az újdonság ideális céges mobil azok számára, akik nem használhatnak fénylesővel felszerelt készüléket munkahelyük biztonsági előírásai miatt.

A Verizonnál tegnap elérhetővé vált a kanadai gyártó fizikai QWERTY billentyűzettel, hagyományos híváskezelő gombokkal és trackpaddel megáldott készüléke, a BlackBerrey Classic. A BlackBerry OS 10.3.1-es verzióját futtató mobil egy új, kamerákat nélkülöző változata is felbukkant a szolgáltatónál, igaz egyelőre csak az előrendelhető modellek között szerepel.

A kamerák nélküli Classic létjogosultságát azok a munkahelyek adják, amelyeken a szigorú biztonsági előírások miatt korlátozzák a képalkotásra alkalmas eszközök használatát. A kihagyott kamerákon felül egyébként semmiben nem tér el a sima Classictól a Classic Non Camera nevű modell, vagyis meghajtásáról egy 1,5GHz-es kétmagos Qualcomm processzor gondoskodik, amit 2GB RAM, 16GB bővíthető tárhely, 3,5 hüvelykes HD kijelző és 2500mAh kapacitású akkumulátor vesz körül.

 

 

A Verizon március 31-ére ígéri a lefoglalt BlackBerry Classic Non Camera modellek szállítását, a telefonért új, kétéves hűségszerződés aláírásával 99, hűség nélkül pedig 399 dollárt kell kicsengetni.

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza