Újabb keret nélküli Sharp mobil – Aquos Crystal 2

czibaknorbert - 2015. május 19.

A Sharp ismét egy keret nélküli mobil dobott piacra az Aquos Crystal utódjaként. A mobil nagyobb kijelzővel rendelkezik elődjénél, vízálló és mobiltárca támogatással is rendelkezik.

A Sharp bemutatta legújabb mobilját, az Aquos Crystal 2-őt. A mobil elődjéhez hasonlóan keret nélkül érkezik. A készülék 5,2 hüvelykes megjelenítőt kapott. Ez nagyobb, mint az eredeti verzióé.

A Sharp nem a kamera frontján tette oda magát a mobil megalkotásánál. A telefon főkamerája 8 megapixeles, előlapi fénylesője pedig 2 megapixeles képeket lő. A telefont 2 gigabájt RAM-mal és 16 gigabájt tárhellyel szerelték fel, meghajtásáról pedig egy 1,2GHz órajelű, négymagos, MSM8926 számú Snapdragon processzor gondoskodik.

A keret nélküli mobil előnye, hogy alap vízálló képességekkel rendelkezik, amely védi az eszközt a különböző fröccsenésektől, valamint mobiltárca támogatást is kapott. A beépített Grip Magic szenzor pedig észleli a simításokat a készülék oldalán.

Az LTE-képes modell NFC támogatással is rendelkezik, üzemidejéről pedig egy 2030 mAh-es akkumulátor gondoskodik.

A telefon a hagyományos fekete árnyalat mellett kék, piros és fehér színekben is elérhető lesz. A Softbank kínálatában landol elsőként Japánban, július közepén, ám az egyelőre még kérdéses, az Egyesült Államok piacára mikor érkezik meg a telefon.

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza