Két új G4 variáns a színen

Czipperer Dia - 2015. május 19.

Az LG bejelentette két új középkategóriás mobiltelefonját, a G4 Stylust és G4c modellt. A készülékek dizájn szempontjából a zászlóshajó G4 modellre hajaznak.

Azoknak, akik nem szeretnék annyira tágra nyitni pénztárcájukat, de tudnak azonosulni az LG G4 dizájnjával, és szívesen elfogadnának egy olcsóbb változatot a modellből, jó hírünk van: a kisebbik dél-koreai gyártó két új G4-alternatívát is bemutatott.

LG G4 Stylus

A Stylus modell Dél-Koreában és Észak-Amerikában lesz kapható G Stylo néven. A telefon kétféle verzióban érkezik majd a piacra. Lesz egy négymagos, 1,2 GHz-es processzorral, valamint LTE támogatással megáldott változat és egy nyolcmagos, 1,4GHz órajelű processzorral ellátott, 3G-s modell. A készülék egy leheletnyit nagyobb lesz a jelenlegi zászlóshajó modellnél: 5,7 hüvelykes (720p) kijelzőt kapott.

A két verziónak a kameratulajdonságai is eltérőek. Az LTE verzió 13 megapixeles, a 3G modell pedig 8 megapixeles fénylesőt kapott. Az előlapi kamera mindegyik verziónál 5 megapixeles, RAM tekintetében pedig 1 gigabájtot pakolt bele a telefonokba a gyártó.


A phablet méretű eszköz 9,6 milliméter vastag, 163 grammot nyom, NFC támogatással rendelkezik, valamint lézeres autófókusszal, illetve gesztusvezérléssal. Az LG 3000 mAh-es aksival látta el a telefont.

G4c

Az LG G4c modell kisebb, mint zászlóshajó rokona. Az 5 hüvelykes (720p) kijelzővel felszerelt készülék meghajtásáról egy 1,2 GHz órajelű négymagos processzor gondoskodik. A telefon szintén 1 gigabájt RAM-ot kaoott.

Bár vastagabb a Stylusnál (10,2 milliméter), könnyebb nála (136 gramm). A telefon kevesebbet is bír társánál: a 2540 mAh-es cserélhető aksit kapott.


Mindkét modell fedélzetén a legfrissebb Android 5.0 Lollipop rendszer teljesít szolgálatot, és a prémium modellhez hasonlóan szintén megkpták fedélzetükre az új UX 4.0 kezelőfelületet.

Az LG G4 Stylus 349 eurós, a G4c modell pedig 249 eurós árcédulát kapott.

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza