Windows Phone mobil készül az LG háza táján?

Czipperer Dia - 2015. április 20.

Ha igazak a hírek, évek óta az első Windows Phone alapú mobilon dolgozik az LG. A vállalat öt évvel ezelőtt döntött úgy, nem gyárt többet ilyen mobilt, inkább az Android koncentrálnak – legalábbis idáig.

A legfrissebb hírek szerint a kisebbik dél-koreai gyártó, az LG ismét a Windows Phone alapú mobilok felé kacsingat. A gyártó öt év után döntött úgy, ismét visszatér a Microsoft rendszeréhez.

A Phonearena információi szerint a WP-alapú telefon még idén elérhető lesz a Verizon kínálatában, melynek a fedélzetén a Windows Phone 8.1 rendszer fut majd. Mint ahogy arról már korábban is halottunk, a Microsoft a legtöbb 8.1-es modellt frissíti majd a Windows 10-re, így, ha valóban jön az LG üdvöske, elképzelhető, hogy nem sokáig kell várnia a frissítésre.

Egyelőre arról nincsenek információk, milyen névre hallgat és milyen specifikációkkal érkezik az új LG mobil, csupán annyi sejthető, hogy felsőkategóriás telefonnal van dolgunk. A kép alapján jól látszik az előlapi kamera, valamint az LTE adatkapcsolat is.

 

 

 

 

Forrás: Phonearena.com

Vissza