Az LG G4 és a Sony Xperia M4 Aqua hamarosan a Telenornál

Kütyü Magazin - 2015. május 28.

Két új mobillal bővül a Telenor kínálata. Az LG G4, a vállalat új zászlóshajó mobilja, valamint a Sony Xperia M4, a vízálló és hosszabb üzemidőt agarntáló okostelefon is kapható lesz a szolgáltatónál.

Két rég várt, különösen érdekes modellel bővül a Telenor készülékkínálata. Az LG idei csúcskészüléke, a jobb fogás érdekében enyhén ívelt kijelzővel felszerelt G4 már a legújabb, Android 5.1 rendszert használja.

Az új, korlátlan MyTariff XXL csomagra vállalt két év hűséggel akár 58 990 forintért elvihető okostelefonhoz a telenorosok egy valódi bőr és egy aranyszínű hátlapot, valamint a készlet erejéig egy LG Tone Infinin fülhallgatót is kapnak ajándékba. Bár az LG G4 2560x1440 pixeles felbontású, öt és fél hüvelykes IPS Quantum képernyőjét a legújabb Gorilla Glass borítás védi a sérülésektől, a vállalat a magyar szolgáltatók közül egyedüliként egy évre, a kijelző törésére vonatkozó extra garanciát is biztosít a készülékhez. A szolgáltatás keretében a képernyőt – egy év alatt egy alkalommal – bármilyen repedés vagy törés esetén díjmentesen kicserélik, a telefon szállításáról pedig futár gondoskodik.
 


Nem kevésbé érdekes a Sony új középkategóriás készüléke. A fekete és fehér színben is kapható Xperia M4 Aqua MyTariff XXL-re vállalt kétéves hűségszerződéssel 0 forintért elvihető, de még listaáron is százezer forintnál olcsóbb. Nevéhez hűen ez az okostelefon édesvízben másfél méteres mélységig vízálló kivitelű, beépített energiatakarékossági funkciói révén pedig egy töltéssel akár két napos üzemidőt is biztosít. Az M4 Aqua HD-felbontású IPS képernyője öt hüvelyk átmérőjű, így a készüléket kényelmesen zsebre lehet vágni.

A készülékek június 4-étől kaphatók a Telenor kínálatában.

 

 

Vissza