Hazánkban is kaphatók a Dell új Inspiron laptopjai

Kütyü Magazin - 2015. június 12.

Új Inspiron  laptopokat dobnott piacra a Dell. Az 5000 sorozatú készülékek számos processzorral és a konfigurálható szolgáltatások széles palettájával rendelhetők.

Inspiron 5000 sorozatú laptopok

Az Inspiron 5000 sorozat jól megtervezett, sokoldalú laptopokat kínál, amelyek most Intel és AMD processzorok még szélesebb skálájával érhetőek el a nagyszerű teljesítmény érdekében. A 15 és 17 hüvelykes laptopokat gazdag alapfelszereltséggel kínálja a Dell. Így például lenyűgöző, nagy felbontású kijelzővel, vagy strapabíró billentyűzettel, amelyen akár órákon át is kényelmesen gépelhetünk. A laptopok továbbá kivételes akkumulátor üzemidővel és remek vezeték nélküli teljesítménnyel rendelkeznek.

A 15 és 17 hüvelykes modelleken a FHD 1080p kijelző tükröződésmentes felülettel is elérhető, míg a 17 hüvelykes változat érintőkijelzővel is megtalálható a kínálatban. A 15 és 17 hüvelykes laptopok True Colour technológiával büszkélkednek, amelynek segítségével - a látvány kivételes tisztasága és színhűsége érdekében - a felhasználó testre szabhatja a kijelző színhőmérsékletét, élénkségét és tónusát is. Az első osztályú teljesítmény és a lenyűgöző látvány mellett az igazán stílusos vásárlókat magával ragadja majd a laptopok elegáns kialakítása és hat színben pompázó borítása is.

Árak és elérhetőség   

Az Inspiron 5000 sorozatú laptopok már Magyarországon is elérhetőek. A Dell márkaboltokban 124 900 Ft-os induló áron kaphatóak.

 

 


 

Vissza