Új Epson fotónyomtató a piacon

Kütyü Magazin - 2015. június 17.

Az Epson bemutatta új professzionális fotónyomtatóját, a SureColor SC-P800-at. A készülék kiváló minőségű, élethű fotókat készít lágy színátmenetekkel és gazdag tónusokkal. 

Új fotónyomtatót dob piacra az Epson. A SureColor SC-P800 névre keresztelt készülék profi minőségű képeekt készít, az elérhető legmélyebb fekete árnyalattal.

Az A2-es modell alapcsomagjában egy opcionális tekercspapír-egység is található, amellyel a felhasználók nagyobb formátumú nyomatokat is könnyedén készíthetnek.

A nyomtatóval készült fotók tartósak, kiemelkedő minőségüknek köszönhetően pedig kiállításokon és portfóliók részeként egyaránt használhatók, sőt értékesítési célokra is alkalmasak. Emellett az SC-P800 segítségével dokumentumok, például szinopszisok, prezentációk és látványtervek egyaránt készíthetők.

A nyomtató az új, kilenc színkomponensű Ultrachrome HD tintakészletet használja, amelyet az Epson először az SC-P600 A3+ fotónyomtatóban mutatott be. A tintakészlet széles színtér reprodukciót és a piacon elérhető legmélyebb fekete denzitást kínálja, így a fotók lenyűgöző, élethű színekkel és mély fekete tónusokkal rendelkeznek. A tintakészlet továbbfejlesztett fényállóságának2 köszönhetően a nyomatok sokkal tartósabbak maradnak.

Az SC-P800 a Stylus Pro38xx sorozatú fotónyomtatók sikerére épít. Az új modell az első és egyetlen A2-es asztali nyomtató a piacon, amely tekercspapír adapterrel3 rendelkezik. Ez ideális megoldást kínál azoknak a fotósoknak és fotóművészeknek, akik nem szokványos hordozókra, például feszített vászonra szeretnének nagyméretű panorámafotókat nyomtatni.

A nyomtató egyszerűen kezelhető: a készülék egy 2,7 hüvelyk méretű színes érintőpanellel rendelkezik, segítségével a felhasználók egyszerűen választhatnak a különböző nyomathordozók közül, illetve a nyomtatási feladatok állapotát is ellenőrizhetik.


A három papíradagolási útvonal, az új, elöltöltős művészpapír-adagolási útvonalat is beleértve, problémamentes papíradagolást tesz lehetővé és egyszerű váltást biztosít a különböző nyomathordozók között. Továbbá a nyomtató nagy, 80 ml-es tintapatronokkal működik, amelyek ideálisak nagy mennyiségű fotónyomtatáshoz, és kevesebb cserére van szükség.

Az új dizájnnal rendelkező SC-P800 a piacon elérhető legkisebb A2-es nyomtató, és a széleskörű csatlakoztatási lehetőségekkel a felhasználók számára nagy rugalmasságot kínál. Ez az első 17 hüvelykes A2-es nyomtató, amely Wi-Fi kapcsolattal rendelkezik, így vezeték nélküli is lehet vele nyomtatni az Epson Connect szolgáltatás segítségével számítógépről, okostelefonról és táblagépről.

Az SC-P800 június 1-től lesz kapható 995 euró javasolt fogyasztói áron.
 

Jellemzők

Új 9 színkomponensű UltraChrome HD technológia

Kiemelkedően széles színtér reprodukció és a piacon elérhető legjobb fekete denzitás (2,86 DMax PGPP)

Tekercspapír-opció az akár 17" széles, 2 vagy "-os maggal rendelkező tekercspapírra történő nyomtatáshoz (opcionális extra)

Az elöltöltős művészpapír-adagolási útvonal a művészpapír és a merev nyomathordozók egyszerű betöltéséhez

Az Epson Connect támogatása. Apple AirPrint- és Google Cloud Print-támogatás

Vezeték nélküli nyomtatás táblagépről, számítógépről és okostelefonról a Wi-Fi Direct funkcióval

2,7" méretű, színes érintőképernyő az egyszerű beállításhoz és kezeléshez

A professzionális minőségű nyomatok nagy volumenű készítéséhez ideális nagy kapacitású, 80 ml-es tintapatronok

A mindössze 684 x 376 x 250 mm méretű SureColor SC-P800 kis helyen is elfér otthon vagy a műteremben

Új, modern dizájn

Ethernet, Wi-Fi és USB 2.0 kapcsolat

 

 

 

Vissza