Szűrés

A(z) Epson kulcsszót tartalmazó cikkek

Áttörés az állófejes tintasugaras technológia méretcsökkentésében

2024. április 10. -

Az Epson folytatta azt a törekvését, hogy irodai nyomtatócsaládjában hő nélküli tintasugaras technológiát vezessen be, és bemutatta az AM-C400 és AM-C550 MFP-ket, hogy fejlett megoldásokat nyújtson az A4-es piac számára. Ezek az új termékek az Epson meglévő állófejes tintasugaras nyomtatóinak minden energiatakarékossági és termelékenységi előnyét kínálják, de kisebb, A4-es formátumban.

Tovább

Különleges nyomtatásokhoz is használható az Epson új terméke

2024. január 24. -

Az Epson kifejezetten a promóciós termékekkel foglalkozó kisvállalkozások igényeire szabva alkotta meg legújabb, A4-es, síkágyas UV-nyomtatóját. A rendkívül kompakt és megfizethető SureColor V1000 szinte bármilyen kemény felületre képes nyomtatni, így sokoldalú megoldást nyújt a promóciós és személyre szabott termék előállításához.

Tovább

Néhány érv a projektorok mellett

2023. november 14. -

A Black Friday a lehető legjobb alkalom arra, hogy beszerezzük azokat az elektronikai eszközöket, amelyekre már régóta áhítozunk. A tévé minden évben slágertermék, de ha hamisítatlan otthoni moziélményre vágyunk, érdemes lehet fontolóra vennünk egy projektor beszerzését.

Tovább

Lejárt a fotóalbumok ideje?

2023. október 26. -

Tízből kilenc magyar tart otthon fotóalbumot, ám a legtöbben ki sem nyitották őket az elmúlt másfél évben – derült ki az Epson országos, reprezentatív kutatásából.* Bár az okoseszközöknek köszönhetően szinte minden pillanatot megörökítünk, mégis mindössze 2 százalékát nyomtatjuk ki a digitális képeknek. Pedig a fotók rendezése és nézegetése pótolhatatlan pozitív hatásokkal jár, például elősegíti az emlékezést, és megerősíti a családi kötelékeket. 

Tovább