Újabb Windows 10 frissítés érkezett

Czipperer Dia - 2015. július 1.

Egy nappal azután, hogy a Microsoft kiadta a Windows 10 előzetes verziójának legújabb kiadását, egy új build verziót tett közzé, amely révén még több bugot sikerült kijavítaniuk.

Akik benne vannak a Windows 10 Insider Preview programban, tegnap óta már letölthetik a legújabb változatot az operációs rendszerből. A Microsoft azonban egy nappal a bulid 10158-as verzió után egy újabb frissítést tett közzé, erről hivatalos blogjukban számoltak be. A bulid 10159 további 300 bugot javított a rendszerben.

Ebből is látszik, hogy a Microsoft nagyon igyekszik, hogy az egy hónap múlva érkező végleges változat valóban hibamentes legyen.

A friss verzió is az új alapértelmezett háttérképpel érkezik, melyet a vállalat a napokban mutatott be. A bejelentkezési képernyőt frissítette a Microsoft, amely már tükrözi, hogyan is fog kinézni az operációs rendszer érkezésekor.

Az új build már elérhető azok számára, akik benne vannak a Windows 10 Insider program Fast Ringben. Ha valaki éppen a 10158-as verziót tölti le, miközben a 10159 kifrissül, egy hibaüzenetet kap (0x80246017). Ha ez történik, újra kell indítani a számítógépet, majd a beállítások menüpontban már látszik a legfrissebb 10159-es build verzió.
 

 

 

Forrás: Windows Blog

Vissza