Középkategóriás HTC mobil a színen – Desire 626

Kütyü Magazin - 2015. július 27.

A HTC bejelentette új mobilját, a Desire 626-ot, amely egyszerű és sokoldalú testre szabhatóságot, valamint továbbfejlesztett kamerát ígér felhasználóinak. 

Új középkategóriás mobiltelefont jelentett be a HTC. A HTC Desire 626 5 hüvelykes HD LCD kijelzővel rendelkezik fedélzetén pedig a legfrissebb Android 5.1 operációs rendszer a HTC Sense-szel karöltve teljesít szolgálatot,

A mobil nagy fokú testre szabhatóságot biztosít a felhasználónak. Utóbbi segítségével a kezelőfelület stílusát gyorsan és egyszerűen megváltoztathatjuk.

A Snapdrago 1.2GHz-es négymagos processzorának köszönhetően a HTC Desire 626 egyenletes, megbízható teljesítményt nyújt, így a különböző alkalmazások, a játékok vagy a fotók közti gyors böngészés sem okoz gondot. A HTC BlinkFeed pedig azonnali hozzáférést biztosít a friss hírekhez, melyek a beállításoknak megfelelően jelennek meg közvetlenül a kezdőképernyőn.
 
 
A telefon  13 megapixeles hátlapi és 5 megapixeles előlapi kamerával rendelkezik. A fényképek részletgazdag módon, élesebben jelennek meg. A HTC Eye Experience segítségével egyszerűen szerkeszthetők a felvételek, a beépített effekteknek köszönhetően ugyanis pillanatok alatt módosíthatók a képek. A HTC Desire 626 nagy felbontásban (1080p) vesz fel videót, amiből akár kisfilmet is készíthetünk a HTC Video Highlights segítségével.
 
 
A megfelelő tárhelyről a 16 gigabájt  belső memória mellett microSD bővíthetőség (akár 512 GB) is gondoskodik.
 
A HTC Desire 626 készülék 2015 szeptemberétől lesz elérhető Magyarországon kék és sötétszürke színekben.
 
 
Vissza