Új középkategóriás LG mobil – Band Play

Czipperer Dia - 2015. június 24.

A kisebbik dél-koreai gyártó, az LG bejelentette legújabb középkategóriás mobilját, melyet Band Play névre kereszteltek. A készüléket a vállalat anyaországában mutatták be, és még ezen a héten forgalomba kerül.

Az LG nem tétlenkedik mobilfronton. Alighogy bemutatták az LG G4-et még áprilisban, nem sokkal ezután a mobil két új változata is megjelent. A pletykák szerint már gőzerővel dolgoznak a Pro kiadáson, most pedig Dél- Koreában egy új mobillal rukkoltak elő.

A telefon a középkategóriás mobilok során erősíti. Lelke egy 1,2 GHz órajelű, négymagos Snapdragon 410-es processzor, kijelzője pedig egy 5 hüvelykes, 720 x 1280 pixel felbontásra képes megjelenítő. 2 gigabájt RAM-ot és 16 gigabájt bővíthető tárhelyet kapott, az akkumulátor pedig egy cserélhető, 2300 mAh-es példány. A Band Playt továbbá 13 megapixeles fő- és 5 megapixeles előlapi kamerával látták el, fedélzetén pedig a legújabb, 5.1 Android Lollipop rendszer teljesít szolgálatot.


Jó hír, hogy egy prémium kiegészítő. a QuadBeat 3 headset is társul hozzá, szoftveres fronton pedig az új „focus” módot érdemes megemlíteni, amely lehetővé teszi, hogy az illető csak a munkára koncentráljon, és kikapcsolja a Wifi- és adatkapcsolatot, valamint automatikusan elutasítja a hívásokat is.

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza