Egy McDonald’s dokumentum szerint augusztus 26-án érkezik az Android Pay az USA-ba

Czipperer Dia - 2015. augusztus 25.

Az Android Police tette közzé a McDonald’s egy friss dokumentumát, mely szerint még ebben a hónapban, augusztus 26-án érkezik az Android Pay mobilfizetési megoldás az Egyesült Államokba.

A McDonald’s egy kiszivárgott dokuemtuma árulkodik az új mobilfizetési megoldás érkezéséről. A gyorsétteremi lánc ebben arra készíti fel az alkalmazottakat, hogyan használják majd az augusztus 26-án érkező Android Pay mobilfizetési megoldást. 

Egy éttermi dolgozó is posztolt egy fotót a Redditen, amely szintén egy hasonló dokumentumról tanúskodik. Maga a Google azonban még nem közölte a hivatalos dátumot, egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy az Android 6 „Marshmallowval” egy időben érkezik majd. Ennek fényében azonban furcsának tűnik az augusztusi dátum, ugyanis a vállalat egyelőre még beszélt hivatalos sajtóeseményről.

Mindenesetre úgy látszik, a McDonald’s a Google egyik jelentős partnere lesz ezen a téren, és az androidosok az Apple megoldásához hasonlóan könnyen fizethetnek majd mobitelefonjukkal, egyetlen érintéssel.

 

 

 

Forrás: Engadget.com

 

Vissza