Hibrid autófókusszal érkezhet a Sony Xperia Z5

Czipperer Dia - 2015. augusztus 26.

A Sony maga beszélt arról, hogy új telefonnal készülnek az idei IFA szakkiállításra. A vállalat angol részlege pedig azt is elárulta, hogy egy nagyszerű fókuszú modell várható szeptemberben.

A Sony nagy-britanniai részege tette közzé Twitteren azt a képet, amelyen egy, még nem ismert Sony mobil pózol. A felhajtás a soron következő Xperia modellnek szól, melyet az IFA szakkiállításon mutat be a gyártó.

Ez a szövegben is szerepel: egészen pontosan szeptember 2-án debütál a legújabb Sony mobil, amely a gyártó szerint nagyszerű fókusszal megáldva érkezik.

A kép sajnos teljesen homályos (nem véletlenül), így semmilyen további részlet nem derül ki a mobilról, csupán az előzetes pletykákra hagyatkozhatunk. Ha minden igaz, a Sony következő zászlóshajó mobilja, az Xperia Z5 modell érkezik hamarosan, azonban a képen úgy tűnik, egy kisebb eszköz pózol, amely a Sony Xperia Z5 Compact modell lehet.
 


Várhatóan a gyártó a 4,7 és a 5,5 hüvelykes kijelzővel megáldott változatot is bemutatja az IFA-n, ahol egyebek mellett az is kiderül majd, milyen „nagyszerű fókuszt” és kameraképességeket tartogat a vállalat a felhasználóknak.

 

Forrás: Phonearena.com

Kulcsszavak: IFA, kamera, Xperia Z5, Sony
Vissza