Lenovo prémium számítógép és kiegészítő trió gamereknek

Kütyü Magazin - 2015. szeptember 4.

A Lenovo bejelentette új prémium számítógép és kiegészítő trióját, kifejezetten gamereknek tervezve: a Lenovo ideacentre Y900 és Y700 asztali számítógépeket, valamint az ideapad Y700 laptopot Windows 10 operációs rendszerrel. 

Az egyre gyarapodó számú, dolgozó gamerek, erőteljes és stílusos gépre vágynak, amellyel bármikor játszhatnak. A lenovo új Y családja és annak kiegészítői az alapoktól kezdve lettek felépítve, hogy kiszolgálják az érett játékrajongókat szakmai és közösségi életükben egyaránt. Az új ideacentre Y900 és Y700 asztali gépek külseje épp olyan különleges, mint a teljesítményük – egy modern dizájn belső és külső LED fényekkel, miközben a dobozban extrém játékteljesítmény rejtőzik, továbbá rengeteg hely kínálkozik a jövőbeli frissítésekhez. Az üzleti utazóknak az új ideapad Y700 biztosítja egy laptop mobilitását, rengeteg lóerővel a táblázatok és a komoly grafikájú játékok futtatásához.

ideacentre Y900 és Y700

Az elfoglalt, tapasztalt gamereknek szánt új ideacentre Y sorozat azonnali bevetésre készült, akár 6. generációs négymagos Intel® i7 processzorokkal és diszkrét grafikával felszerelve. Az ideacentre Y900 és Y700 esetében egyaránt egyszerű a frissítés – ezek a gépek ideálisak azok számára, akik megbecsülik az idejüket, de szeretik folyamatosan frissíteni a gépeiket. Az új asztali gépek háza elég nagy ahhoz, hogy elférjen benne egy teljes ATX alaplap és egy akár 1000 wattos tápegység.

Lenovo ideaCentre Y900

Az új ideacentre Y900 akár két grafikus kártya támogatására is képes, ezek könnyen elérhetők egy kar megnyomásával, amely nyitja a stílusos, félig átlátszó oldallapot. Egy belső kábelvezetési rendszer tartja rendezett állapotban a kábeleket a gép belsejében. A hűtőrendszer továbbfejlesztésére további hely található a gép tetején, valamint két porszűrő növeli a 120 és 140 mm-es ventilátorok megbízhatóságát. Így a PC-k akkor is üzemi hőmérsékleten maradnak, amikor a gamerek a végsőkig feszítik a teljesítményt.

ideapad Y700

Az új ideapad Y700-at a Lenovo a mobil gamereknek készítette, szem előtt tartva a teljesítményt és a hordozhatóságot. A megbízható, de egyúttal megfizethető játékélményt nyújtó új ideapad Y700 egyesíti egy laptop hordozhatóságát a legújabb Intel vagy AMD processzorok és a diszkrét grafika teljesítményével. A nagy teljesítményű JBL hangszórókkal és mélynyomóval, valamint az opcionális, 10 pontos multitouch kijelzővel vagy Intel’s RealSense 3D kamerával (a 15 hüvelykes laptopon) felszerelt új ideapad™ Y700 a teljesen magával ragadó játékélmény elérése jegyében készült.

Lenovo ideapad Y700

Y széria kiegészítők

  • Lenovo Y Gaming Surround Sound Headset: 7.1-es virtuális surround hangzás, gyors némítás, in-line hangerő-szabályozó doboz, valamint levehető passzív zajszűrő mikrofon.
  • Lenovo Y Gaming Precision Mouse: pontos, állítható sebesség, 8 programozható gomb, 4 szinten állítható DPI, 5 szinten állítható súly, valamint ergonomikus kialakítás az intenzív játékhoz.
  • Lenovo Y Gaming Mechanical Switch Keyboard: háttérvilágítású anti-ghosting mechanikus kapcsológomb mátrix, 5 szinten állítható fényerő, hat programozható gomb makrórögzítéshez, alapértelmezett gomb a Lenovo Y Gaming Surround Sound Headset vezérléséhez, levehető kéztámasz.
  • Lenovo Y Gaming Backpack: 17,3 hüvelykes laptop-méretig használható, párnázott zsebeket és kemény védőborítású rekeszt tartalmaz.
  • Lenovo Y Gaming Mouse Mat: nagy megbízhatóság és vízállóság.

 

 

Vissza