Majdnem fél napot is kibír egyetlen töltéssel a ZyXEL új, hordozható routere

Kütyü Magazin - 2015. szeptember 23.

Jelentősen megkönnyíti az utazók életét a ZyXEL új routere. A hordozhatóságra optimalizált WAH7706 mindössze 125 grammot nyom, és 10 óráig bírja töltés nélkül. Az eszköz minden, nemzetközileg előforduló LTE, 2G, 3G vagy 4G hálózattal összekapcsolható és akár 300Mbps sebességgel továbbítja az adatokat.

Az utazás során is egyre gyakrabban van szükség internetelérésre, hiába azonban a sok ingyenes Wi-Fi hálózat, a legtöbb országban továbbra sem megbízhatóak a vezeték nélküli kapcsolatok. A határokon is átívelő, hosszabb utakon pedig csaknem lehetetlen folyamatosan jól működő hálózatot találni – a ZyXEL hordozható LTE routere erre a problémára kínál megoldást. Az új WAH7706 LTE modell az összes LTE frekvenciát, a 2G, 3G és 4G sávokat, és a duális Wi-Fi kapcsolatokat is támogatja, miközben akár 300Mpbs sebességű adattovábbításra képes.

A router az adott helyszínen elérhető hálózatok közül a leghatékonyabbhoz csatlakozik, miután frekvencia alapján megkülönböztette a spektrumokat, és az alacsony bitrátájú adatokat is kiszűrte a forgalomból. Telepítése rendkívül egyszerű, a „plug and play" funkció már a bekapcsolás után működésbe lép, bonyolult telepítési konfigurációt nem igényel. A teljesítményét duális sávokkal optimalizálja, 2.4 és 5 GHz sávon és energiatakarékos üzemmódban is működtethető. A 2.800maH lítium polimer akkumulátora akár 10 óra működési időt is kibír egy töltéssel, csoportos utazás esetén pedig 32 eszköz is csatlakoztatható hozzá.


Treso Tamás, a ZyXEL regionális értékesítési menedzsere szerint az LTE fogyasztói piaca folyamatosan bővül, az országonkénti lefedettség viszont nagyban eltér egymástól. Az utazás során is egyre többször van szükség internetre, az új routerrel pedig a nemzetközileg is eltérő frekvenciákat is adaptálni tudjuk. Az utazásra optimalizált WAH7706 minden, jelenleg használatban lévő mobilhálózatra csatlakozik. Emellett 10 órán keresztül működőképes, így ideális választás minden felhasználó számára, akinek létfontosságú a zökkenőmentes, megfelelő sebességű internet elérés útja során.

 

Kulcsszavak: ZyXEL, hálózat, router
Vissza