Szűrés

A(z) ZyXEL kulcsszót tartalmazó cikkek

Könnyen használható, Nebula-ból vezérelhető switch

2022. április 9. -

A Zyxel új GS1915 sorozata könnyen bővíthető, alacsony költségű megoldást kínál a mikrovállalkozások, kisvállalkozások és otthoni felhasználók számára, lehetővé téve a hálózatkezelési kihívások egyszerűsített, központosított vezérlését.

Tovább

A Zyxel kampányt indít a hozzáférési pontok új sorozatának népszerűsítésére

2022. március 31. -

A Zyxel a közelmúltban új hozzáférési pont családot mutatott be a piacon, azzal a nem titkolt céllal, hogy felkavarja az állóvizet az IT-piacon. A termékek rövid időn belül bestsellerré váltak.

Tovább

A Zyxel új AP sorozatot dob piacra a UniFi alternatívájaként

2022. március 1. -

A Zyxel új hozzáférési pont sorozatot mutatott be, amely kompatibilis a legújabb WiFi 6 (802.11ax) szabvánnyal, és elsősorban kis- és középvállalkozások és szervezetek számára készült. A verhetetlen áron elérhető új hálózati eszköz sorozat minden olyan szolgáltatást és funkciót biztosít, amely a biztonságos üzleti hálózat működéséhez szükséges, beleértve a központosított, helyi és távoli konfigurációt és felügyeletet.

Tovább

Érkezik a Zyxel új, első G.hn wave 2 hálózati adaptere

2021. december 21. -

A Zyxel PLA6457 hálózati adaptere segít az otthoni felhasználóknak, hogy kihasználják a legújabb hálózati szabvány előnyeit a megnövelt adatátviteli sebesség és a nagyobb megbízhatóság érdekében.

Tovább