Pozitív telefoneladásokban bízik az LG

Czipperer Dia - 2015. október 2.

Az LG mobilrészlegének vezetője szerint a vállalat eladási mutatói sokat javulhatnak az utolsó negyedévben (Q4). A felső- és középkategóriás mobiloktól várják a megváltást.

Cho Juno, az LG mobilrészlegének vezetője beszélt arról a Reutersnek, hogy az idei utolsó negyedévre pozitív mutatókat várnak a mobileladások terén. Elsősorban a közép-, illetve felsőkategóriás mobilok eladásaiban bíznak.

Mindehhez az újonnan bemutatott eszközök is hozzájárulhatnak. Az LG V10, a kisebbik dél-koreai gyártó legújabb, csúcskategóriás phabletje a napokban mutatkozott be, valamint a vállalat a második generációs, Watch Urbane okosóráját is bemutatta.

LG V10


Juno egyelőre nem részletezte, pontosan milyen célokat tűztek ki maguk elé, csupén annyi biztos, hogy szeretnének kilábalni a veszteséges időszakból. A vállalat második negyedéves működési profitja 99,7%-os csökkenést mutatott.

A szakember továbbá arról is beszélt, hogy egy saját mobilfizetési megoldás is készülőfélben van, azonban további részleteket ezzel kapcsolatban nem közölt.

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza