Új külsőt kapott a Google Play Store

Czipperer Dia - 2015. október 19.

A Google úgy döntött, átdizájnolja a Play Store külsjét. A frissített kiadást már be is jelentették múlt hét csütörtökön, és hamarosan mindenhol elérhető lesz.

A Google megújította alkalmazásboltjának, a Play Store-nak a dizájnját. A frissítés megjelenés és funkcionalitás szempontjából is meghatározó.

A legészrevehetőbb különbség a Play áruház kezdőlapján figyelhető meg, amelyet immáron két szekcióra különített el a gyártó. Van egy appok és játékok (Apps and Games), valamint egy szórakozás (Entertainment) rész, ahol a Goolge Play kollekció található, vagyis a könyvek, filmek, zenék és tévéműsorok.

A frissített Play Store továbbá vizszíntes scrollozási lehetőséget is kínál, amely egyszerűbbé teszi a különféle tartalmak közötti böngészést. Ahelyett, hogy a felhasználóknak lefelé kellene haladniuk, egyszerűen csak balra húzzák a képernyőn ujjukat, és máris navigálhatnak az egyes szekciók között. 

 

 

A színfalak mögött pedig azon is keményen dolgozik a Google, hogy más funkciókat is elérhetővé tegyen a felhasználók számára. Szeretnék fejleszteni a kereséseket, jobb, relevánsabb találatokat eredményezni.

A megújult Google Play Store az elkövetkezendő hetekben lesz elérhető a felhasználók számára.

 

 

Forrás: Mashable.com

Kulcsszavak: Google Play, frissítés
Vissza