Átkozmetikázták a Google+-t

Czipperer Dia - 2015. november 19.

Megjelent az új külsőt kapott Google+. A vállalat az appot és a webes felületet is átalakította.

A Google megújította a Google+-t. A keesőóriás dizájnváltoztatásokat hajtott végre a közösségi média felületen. Nem csupán a mobilappot, hanem a webes felületet is megújították.

Nem bízták a véletlenre a fejlesztéseket, a vállalat egy alapos közvélemény-kutatást végzett: ennek eredménye a megújult felület. Sokan jósolták már a Google+ „halálát”, azonban úgy tűnik, ez korántsem következik be, hanem átalakult formában áll majd a felhasználók rendelkezésére.

A Google hivatalos blogjában közölte, hogy teljesen átkozmetikázták a közösségi oldalt, amely az új dizájn mellett szerkezetileg is átalakult. A site két fő pillére a Communities és a Collections lett, vagyis az embereknek lehetősége nyílik könnyen kapcsolatba lépni más, őket érdeklő közösségekkel, csoportokkal, illetve gyűjteményekhez kapcsolódhatnak, sajátokat hozhatnak létre.
 


A Google+-ba belépve máris figyelmeztet a rendszer a változásokra. Rögtön felkínálja, hogy ismerjük meg az új felületet, melyre kattintva már az átalakult Google+ fogadja a felhasználót.

 

Forrás: Mashable.com

Vissza