Szűrés

A(z) Google kulcsszót tartalmazó cikkek

Érkezik a T Phone 2 5G és a T Phone 2 Pro 5G

2024. május 14. -

A Telekom május 23-án piacra dobja az újgenerációs, saját márkás készülékeit, a T Phone 2 5G-t és T Phone 2 Pro 5G-t. A telefonok nagyobb teljesítményű processzorral, fejlett kamerarendszerrel és kiváló minőségű kijelzővel érkeznek, hogy optimalizált játék- és streaming-élményt nyújtsanak felhasználóiknak.

Tovább

Google atombomba: kombinált Core, Spam és HCU algoritmus frissítés egyszerre

2024. március 6. -

A Google a tegnapi napon bejelentette, hogy több intézkedést is bevezet, amelyek célja a keresési eredmények minőségének javítása.

Tovább

Megjelent a Google legfejletteb AI-ja

2024. február 8. -

Elérhetővé vált a Google legfejletteb AI rendszere a Google Gemini ultra változata. Magyarországról 8790 Ft havi díj mellett elérhető, 2 hónapos ingyenes próbaidőszakkal, az eredeti hírek szerint csak anygol nyelven, de úgy tűnik magyar nyelven is kommunikál.

Tovább

Ezekre kerestek rá legtöbbször a Google-ben

2023. december 11. -

A Google Kereső nagyméretű információs bázisának köszönhetően évek óta segíti a felhasználókat abban, hogy megtalálják a számukra fontos információkat és tudnivalókat. A vállalat, összegyűjtve keresőmotorjának legfrissebb adatait, idén ismét közzétette a leggyakoribb keresések listáit, bemutatva, hogy mely témakörök érdekelték 2023-ban leginkább a felhasználókat Magyarországon és az egész világon.

Kulcsszavak: kereső, Google
Tovább