Európába érkezik a Galaxy Note 5

Czipperer Dia - 2015. december 4.

Amikor a Samsung augusztusban bejelentette Galaxy Note 5 modelljét, a vállalat arról beszélt, a készülék csak jövőre debütál az európai piacokon. Úgy tűnik, jövő év elején meg is érkezik a mobil az öreg kontinensre.

Több jelentés is arról ír, hogy a Samsung Galaxy Note 5 mobilja jövő év elején kezdi meg hódító útján az európai piacokon. A készüléket hivatalosan augusztusban mutatták be, azonban jelentős késéssel érkezik Európába. Bár a Samsung maga nem beszélt még pontos dátumról, a bejelentéskor annyit azért közöltek, hogy 2016-ben landol az európai piacokon is a mobil.

A Gadgette beszámolója szerint a telefon jövő januártól lesz elérhető az Egyesült Királyságban, vagyis ez azt jelenti, hogy egy hónap múlva Európába érkezik a phablet. Az AndroidCentral szintén megerősítette a hírt, szerintük a Note 5 2016 elején landol Európában.

Arról azonban még nincsenek információk, milyen árcédulával érkezik a kontinensre, és a készülék oldalán bemutatkozott Galaxy S6 edge+ modellről sincsenek hírek egyelőre.
 

 

Forrás: GSMArena.com; kép: mashable.com

Vissza