Korlátlan Facebookot, WhatsAppot és Twittert kínál a kártyásoknak a Telenor

Kütyü Magazin - 2015. december 10.

Minden kártyás ügyfelét megajándékozza a Telenor a karácsonyi időszakban: korlátlanul használható a Facebook, Facebook Chat, WhatsApp és Twitter a MyChat szolgáltatással, ráadásként extra 250 MB adatkerettel 30 napig, mindössze 1500 forint egyenlegfeltöltés esetén.

A Telenor kártáys ügyfeleinek kedvez az ünnepi időszakban. Ha 2016. január 27-ig legalább 1500 forinttal feltöltik egyenlegüket, egyszeri alkalommal, díjmentesen aktiválhatják a MyChat szolgáltatást. 

A MyChat szolgáltatással a Telenor kártyás ügyfeleinek a megrendeléstől számított 30 napon át korlátlanul érhető el a Facebook, a WhatsApp üzenőprogram és a Twitter mikroblog-szolgáltatás – akár alkalmazásból, akár a telefon böngészőjéből csatlakoznak ezekhez, használata nem terheli az ügyfelek adatkeretét. A MyChat nem csak okostelefonokkal, de mobilinternetet támogató hagyományos készülékekkel is használható.
 
 
A közösségi oldalakon gyakran szerepelnek külső weboldalakra mutató linkek, ezek megnyitásához a Telenor a MyChat szolgáltatásban további 250 megabájt, tetszőleges célra felhasználható, belföldi hipernetes adatforgalmat biztosít, amelynek aktuális felhasználtságáról a MyTelenor nevű online felületen vagy a MyTelenor okostelefon alkalmazásban bármikor tájékozódhatnak, de SMS-ben is figyelmeztetést kapnak, ha elhasználták az adatkeret 80 százalékát.
 
A MyChat szolgáltatást nagyon egyszerűen aktiválhatják a Telenor kártyás ügyfelei, az 1500 forintos feltöltés megtörténtéről tájékoztató SMS-re válaszolva kell elküldeniük (idézőjelek nélkül) a „MYCHAT”üzenetet. A csomag aktiválásáról szöveges üzenetben kapnak megerősítést. A  30 nap leteltét követően a kártyás ügyfelek egyszeri vagy megújuló havidíjú adatjeggyel tudnak mobilinternetezni.
Vissza