A Samsung mobilok kiváltsága lehet áprilisig a Snapdragon 820

Czipperer Dia - 2015. december 17.

A legfrissebb híresztelések szerint a Samsung lehet az első gyártó, aki a Qualcomm új lapkáját használhatja mobiltelefonjában. És ha minden igaz, áprilisig az egyetlen is.

Egy Kínában szárnya kapott pletyka szerint a Samsung lehet az az exkluzív gyártó, aki a Qualcomm legújabb lapkáját használhatja soron következő csúcsmobiljában. Az előzetes pletykák szerint a Galaxy S7 többféle verzióban érkezik majd, melyek között a vállalat saját Exynos processzorával felszerelt modell mellett lesz Snapdragon 820-as processzorral felszerelt példány is.

Mindez egyben azt is jelenti, hogy áprilisig a Galaxy S7 lehet az egyetlen olyan eszköz, amelyben ez a lapka dolgozik. Így, ha a vállalat úgy dönt, a jövő évi MWC-n (Mobile World Congress) leplezi le mobilját, jelentős előnyben lesz a versenytársakhoz képest, még akkor is, ha a készülék árusítása csak márciusban kezdődik majd.

A mobilról a CPU mellett az a hír járja, hogy nyomásra érzékeny kijelzővel (az Apple 3D Touch technológiája nyomán), retina szeknnerrel, USB Type-C porttal, továbbfejlesztett kamerával és bővíthető tárhellyel érkezhet.

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza