Megjelent a Clock Simulator PC, Mac és Linux változata a Steam-en!

Kütyü Magazin - 2016. július 22.

A Clock Simulator egy minimalista játék, melynek célja hogy a játékosokat kizökkentse a hétköznap folyamatosan stresszes feladataiból, és a figyelmet elvonó tényezőktől megszabadítva összhangba hozza őket belső ritmusukkal, miközben egy pillanatnyi figyelemmel teli játékidőt biztosít számukra. A több ezer - a Steam Zöld Úton támogató - játékos szeretete által övezett játék, mostantól elérhető a Steam-en, ahonnan letölthető Windows, Mac OS, és Linux operációs rendszerű számítógépre.

A Kool2Play Clock Simulator játéka már eddig is világszerte több ezer játékosnak nyújtott igazi Zen-pillanatokat, vagy csak egyszerű szórakozást és kikapcsolódást. A stúdió tovább folytatja a minimalista, óra-alapú játékmechanika felfedezését, hogy még eredetibb játékmódokat és szinteket hozzon létre, megragadva a játékos képzeletét. A stúdió immáron kinőve a mobil eszközöket, ötleteivel a még szélesebb játékos-közönséget megcélozva a sokak által várt játékot a Steam platformon jelentette meg a rajongók támogatásával, akik a Steam Zöld Úton (Steam Greenlight) keresztül leadott szavazataikkal lehetővé tették a játék premierjét. A játék egy új frissítéssel, a mobil eszközökön eddig soha nem látott tartalmakkal érkezik.

Főbb jellemzők:

  • Az óra-alapú ritmusjáték egyedi koncepciója: Te vagy az óra!
  • Annyira egyszerű irányítás, hogy a játék akár csukott szemmel is játszható
  • Különböző játékmódok és témák, a meditatívtól az arcade-ig
  • Számos, a játék előrehaladtával megnyitható, felfedezésre váró mód és téma
  • Játszható a főbb operációs rendszereket – Windows, Mac és Linux - futtató személyi számítógépeken. Emellett elérhető az iOS, tvOS és Android eszközökön. 

Egy szó az alkotóktól:

“Az volt az elképzelésünk, hogy az idő fogalmát egy teljesen új, játékokban eddig soha nem látott megvilágításba helyezzük. Ugyanakkor a ritmus-alapú játékok témáját is újszerűen közelítettük meg. Célunk az volt, hogy kihívást, pihenést és egy csipetnyi egyszerű szórakozást nyújtsunk. Az idő múlására, világunk önkényes ritmusára fókuszálva egy figyelmes és kikapcsolódást biztosító élményben lehet részed. A játék arra ösztönöz, hogy megnyugodj és lelassíts. Valószínűleg ráébredsz, hogy egy másodperc egy kicsit több ideig tart, mint amire számítottál. A ráhangolódás korunk egyetemes ritmusára a kulcs a játék eltérő szintjeinek teljesítéséhez.” – nyilatkozta Michał Marzęcki, a stúdió vezetője.

Megvásárolható a Steam-en: http://store.steampowered.com/app/501120/

iOS verzió:  http://j.mp/ClockSim_iOS

Android verzió: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Kool2Play.ClockSimulator

Vissza