Az Xperia X Performance a DxOMark Mobile ranglistájának élén

Kütyü Magazin - 2016. augusztus 18.

A DxOMark egy elismert ipari szabvány, ami a kamera és objektív képminőséget méri és értékeli. A DxO sok éven át tesztelt kamerákat digitális, hagyományos és mobilos szektorokban is, az okostelefonok világában pedig a DxO csapatának elismerése a legtöbb, amit a képminőség és a videofelvétel kapcsán egy telefon elérhet.

A DxO Labs összesen 88 pontra értékelte az Xperia X Performance okostelefont, kiemelte a kamera gyors és pontos autofókusz funkcióját jó és kedvezőtlen fényviszonyok között is, valamint az alanykövető exponálás és a dinamikus tartomány is jól szerepelt tesztjükön. A DxO a kamera mellett a képstabilizálást, a zajszűrést és az autofókuszt is elismerte az Xperia X Performance videofelvételeiben.

Folyamatosan törekszünk arra, hogy megújítsuk, és vezető szerepet töltsünk be a mobilos fotózás világában, különösképp az olyan technológiai fejlesztések terén, mint az Xperia X és az Xperia X Performance okostelefonokban megtalálható prediktív hibrid autofókusz. 

A DxOMark elismerése igen nagy megtiszteltetés, amely még inkább arra motiválja a vállalatot, hogy folyamatosan új ötletekkel és megoldásokkal gazdagítsuk a mobilos fotózás világát okostelefonjaink által.

Vissza