A Halott Pénz is az Xperia X okostelefont választotta

Kütyü Magazin - 2016. június 24.

Már megvásárolható az új Xperia X okostelefon, amely teljesen új megjelenéssel, fejlett kamera technológiával, UX-szel és okos akkumulátorkezeléssel járul hozzá a gördülékenyebb mindennapokhoz. 

Az ideális fesztiváltelefon

Az Xperia X okostelefont választotta a Halott Pénz csapata is, mivel számukra a 2 napos akkumulátor üzemidő és a spontán készített éles fotók egyaránt fontosak a fellépések és utazások során.

„Az Xperia X prediktív hibrid autofókuszával olyan, mint az anyukám, aki mindig előre tudja a következő lépésemet. Így búcsút inthetek az elmosódott fotóknak” – mondta Marsalkó Dávid, a Halott Pénz frontembere.

„A legjobban azt bírom ebben a telefonban, hogy 2 napot is kibír az akksija, így nem kell állandóan a töltéssel foglalkoznom, mégis mindig elérhető vagyok bárhol is legyek” – tette hozzá Járai Márk, a Halott Pénz énekese.

A kiszámíthatatlant előre látni nehéz, de nem lehetetlen – az új generációs Xperia kamera egy teljesen új szintre emeli a spontán fotózást, így éles fókusszal készíthetsz képeket a pillanat hevében is. A gyártó a teljesen új prediktív hibrid autofókuszt a Sony α fényképezőgépek mérnökeivel együttműködésben fejlesztette ki, mely előrevetíti a kiválasztott alany mozgását, így tökéletes fókusszal, elmosódás nélküli fotókat kapunk. 

Az innovatív funkciók egy fejlettebb akkumulátort igényelnek, ezért az Xperia X okostelefont a Sony továbbfejlesztett, adaptív akkumulátor kezelésével szerelték fel, mely akár két napos üzemidőt1 biztosít. Nemcsak tovább bírja egyetlen töltéssel, hanem a Sony által beépített Qnovo adaptív töltési technológiának köszönhetően az akkumulátor élettartama akár kétszeresére2 is nőhet. Az Xperia X Qualcomm Snapdragon 650 processzorral érkezik az ultragyors kapcsolat biztosítása érdekében. 

Az egységesített dizájn koncepció részeként a Sony formatervezői kiválasztották a legjobb anyagokat és megtervezték a legideálisabb íveket, hogy az Xperia X a lehető legtermészetesebben illeszkedjenek a tenyérbe. Az Xperia X okostelefon a szélein lekerekített üveg kijelzővel, egybefüggő keretben érkezik, amely kellemesen illeszkedik a kézbe.

Válts az új Xperia X okostelefonra, és Tied lehet 12 prémium film 

A Sony Mobile további két meglepetéssel kedveskedik az Xperia X vásárlóknak. Minden Xperia X tulajdonos ajándékként 12 prémium filmet tölthet le az Xperia Lounge applikáción keresztül a Privilege Plus exkluzív kínálatából. A promócióval kapcsolatos bővebb információkat az Xperia Lounge applikációban olvashatsz.

Hangot adunk hűségednek!

A Sony Mobile egy Sony SBH60 sztereó bluetooth headsettel ajándékozza meg azokat az Xperia X vásárlókat, akik ismét ezt a márkát választották. Az ajándék fejhallgató igényléshez egy online regisztráció szükséges. 

Vissza