POLICE TACTICS: IMPERIO – Newport Fallsnak szüksége van rád!

Kütyü Magazin - 2016. szeptember 18.

A hosszú várakozás végre véget ért! Az astragon Entertainment új, valós idejű stratégiai játéka, a POLICE TACTICS: IMPERIO előző szerdán, szeptember 7-én megjelent PC-re és Mac-re is!

Newport Falls metropoliszának lakói türelmetlenül várják az új vezetés alatt álló helyi rendőrség segítségét, hogy a városban ismét helyreálljon a közrend. A  POLICE TACTICS: IMPERIO-ban, a játékosok egy fiatal rendőrtiszt – Harvey Croft – szerepébe bújhatnak, és a város rendőrfőnöki pozícióját foglalhatják el. A szervezett bűnözés elleni harc első védvonalaként a rendőri erők teljes potenciálja a rendelkezésedre áll: járőröket kell küldened az utcákra, valamint bűnügyi helyszínelőket és különleges egységeket kell kiképezned. Bűnüldözőként a szemtanúk kihallgatása és a nyomok, valamint a bűnjelek begyűjtése is a napi munkád része. A különböző egységtípusok mellett természetesen számos változatos, valósághű operatív járművet is bevethetsz, amelyek mind az amerikai, mind a német rendőri egységek formájában megjeleníthetőek.

A szervezett bűnözés elleni harc során kizárólag a rendőri állomány nem lesz elég a sikerhez – rendőrfőnökként munkád elengedhetetlen része a rendőrség pénzügyi forrásainak menedzselése és ideális felhasználása is.

A  POLICE TACTICS: IMPERIO–ban a játékosok a ranglétrán felfelé haladva újabb és újabb kerületeket, egységeket és fejlesztéseket érhetnek el. Veszélyes útjuk során - a napszakok dinamikus változása által kísérve - városszerte izgalmas ügyeket oldanak meg, bűncselekményekben nyomoznak, és mindennapos szabálysértéseket előznek meg.

A magyar felirattal is rendelkező POLICE TACTICS: IMPERIO már megvásárolható a Steam-en 19,99 Euro/19,99 USD/14,99 GBP áron: http://store.steampowered.com/app/378800/ 

 

Vissza