Védelem az okosóráknak is kell – iVAPO 3D edzett üveg borítás az Apple Watchnak

Czipperer Dia - 2016. szeptember 21.

Sokan azt hiszik, mivel a karóra a csuklónkon van, nem érheti baj. Közben pedig ugyanúgy sérülhet az eszköz, hiszen a kezünket naponta számtalanszor használjuk. Mi a jó megoldás?

Az Amazonon kapható egy, a telefonokon használt védőtokokhoz hasonló eszköz, amely borításként alkalmazva megvédi okosóránkat a különféle behatásoktól. Az iVAPO névre keresztelt megoldás nevéből is sejthető, hogy elsősorban az Apple 38 mm-es okosóráihoz tervezték, vagyis a Watch Series 1-hez és a Watch Series 2-höz is használható. Ezen felül pedig a Nike+ modellel is kompatibilis.

Az eszköz könnyen felhelyezhető, helyesebben mondva ragasztható a karóra számlapjára, és nem befolyásolja a képernyő érzékenységét, valamint nem homályosítja el a kijelzőt, ugyanis a 3D edzett üveg 98%-os fényáteresztőképességgel rendelkezik, megőrizve azt az érzetet, mintha nem lenne semmi a számlapon.

A prémium edzett üveg kialakítás révén megvédi az órát karcolódásoktól, lerakódásoktól, valamint a védőborítással a folyadékokkal szemben is hasznos páncélnak bizonyul, és további előnye még, hogy nagyon könnyű és vékony (mindössze 0,3 mm), így nem kell attól tartani, hogy a nap végére fájni fog a csuklónk.

Ellentétben más védőborításokkal, az iVAPO edge kialakítással rendelkezik, vagyis követi a karóva ívelt kialakítású vonalát, így az egész számlapot védi, megóvva ezzel a ez egész kijelzőt, minden irányban. Ennek előnye még, hogy ezáltal szinte nem is látszik, hogy van bármi is az eszközön. Ha pedig bármilyen behatás éri a karórát, először az iVAPO sérül meg, így valóban egy plusz védelmi réteget képez az eszközön.

A LOPOO UK által árult eszköz az Amazonon keresztül vásárolható meg 7 fontos áron (az Egyesült Királyságban ingyenes a szállítás), és 180 napos visszavásárlási garancia is jár hozzá. Ez idő alatt kicserélik a terméket, illetve visszatérítik az árát.

Vissza