Stílusos iVAPO tok a legújabb iPad Pro 9.7-re szabva

Kütyü Magazin - 2016. október 28.

Többfunkciós iPad Pro tokkal rukkolt elő az iVAPO. Az elegáns kialakítással bíró kiegészítő az üzleti stílus jegyében készült, és az angol Amazonon keresztül lehet beszerezni.

Az iVAPO egy ízig-vérig smart tokot tervezett az iPad Pro 9.7-es modellhez. Az Amazonon iPad Pro 9.7 case with pencil holdert már az Amazonon keresztül is be lehet szerezni a LOPOO UK jóvoltából.

 

A stílusos eszköz fekete színben és számos funkcióval felruházva próbálja meg elcsábítani az iPad Pro tulajdonosokat. A tartó szerep mellett állványként is megállja a helyét, illetve automatikus alvó/ébresztő funkcióval is megáldotta a gyártó. És hogy mit is jelent ez pontosan?

A felhasználók többsége szereti arra használni az iPadet, hogy videót nézzen rajta. Ehhez pedig ideális megoldás beszerezni egy állványt, hogy ne kelljen folyton kézben tartani az eszközt. Azonban az iVAPO tokja tartóként is funkcionál egyszerre. Az előlapi borítás kialakítása révén néhány hajtással állvánnyá alakítható az eszköz.

Az automatikus alvó és ébresztő funkció pedig arra szolgál, hogy az iPad a tok használatához igazítsa a működését. Ez csupán annyit jelent, hogy a beépített mágnes révén az eszköz ki- vagy bekapcsol, ha kinyitjuk vagy becsukjuk a tok előlapját. Nincs tehát szükség arra, hogy az eszköz power gombjával keltsük életre a masinát, ezáltal sokkal kényelmesebbé válik a használata, és nem utolsósorban energiát is spórolhatunk.

A tok oldalán pedig egy kifejezetten a navigációs ceruzáknak kialakított tartó is helyett kapott. Ide helyezhetik a felhasználók az Apple Pencilt, így mindig elérhető helyen lesz számukra. Jó hír továbbá, hogy ez nincs különösebb hatással a megjelenésre, szépen csendben megbújik a tok oldalában.

Mindemellett a PU bőrtok még vékony és könnyű is, és nem mellesleg szép kialakítással áldották meg, valamint még a tapintása is a felhasználók kényelmét szolgálja. Az univerzális tartó minden évszakra ideális választás lehet.

A kiegészítő az Apple iPad 9.7 2016-os kiadással kompatibilis, kifejezetten ehhez az eszközhöz tervezte a gyártó (modellszámok: A1673, A1674, A1675).  Ha valaki pedig úgy dönt, mégsem az ő igényeihez szabták az eszközt, netalántán nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, az Amazon 60 napos visszavásárlási garanciát biztosít a 14,99 fontba kerülő termékre, illetve díjmentesen ki is cseréli azt.

Vissza