Őszi kalandozások

Kütyü Magazin - 2016. november 7.

Az ősz a legtökéletesebb évszak a városnéző túrákhoz. Rengeteg gyönyörű hely van hazánkban, ahova ilyenkor is érdemes ellátogatni. A kirándulásokon az új Dell XPS 13 is remek szolgálatot tehet, segítségével igazi utazó bloggerré válhat az ember!

Hova menjek? Nincs ötletem!

Magyarország történelmileg jelentős városai mindig izgalmas programokkal, érdekességekkel, páratlan épületekkel és elképesztő kilátással fogadják az arra járókat, így ideálisak káprázatos képek és felvételek készítéséhez. Nézzen szét a pécsi tévétoronyból, sétáljon egyet az egri várban, vagy kiránduljon a Dunakanyarban, számos élmény várja.

Ha nincs kép, meg sem történt

Vigye magával az útra a világ legkisebb 13 hüvelykes laptopját, a Dell XPS 13-at és dokumentálja élményeit. Apró méretének és pehelykönnyű súlyának köszönhetően egyszerűen és kényelmesen elfér egy táskában a fényképező mellett. Már lazítás közben megszerkesztheti a fotókat, hiszen a hetedik generációs processzorok könnyedén futtatják a legkomolyabb programokat is, a szinte keret nélküli Ultrasharp QHD+ kijelző pedig fantasztikus felbontást, lenyűgöző képtisztaságot és élénk színeket biztosít. Ráadásul már óarany színben is kapható.

Megbízható útitárs

Egy kávé mellett, gyors WiFi kapcsolat segítségével posztolhatja is élményeit, majd megtervezheti útja további állomásait. Nem kell azon sem aggódni, hogy talál-e konnektort asztala mellett, hiszen az új XPS 13 akkumulátora még hosszabb üzemidőt kínál, mint elődei. Nos, hova szeretne utazni?

Kulcsszavak: DELL XPS 13, laptop, dell
Vissza