Új 4K LCD monitor a Philips-től UltraClear felbontással, UltraColor technológiával

Kütyü Magazin - 2016. november 8.

A vezető technológiai vállalataként és a Philips Monitors licenctulajdonos márkapartnereként ismert MMD bemutatja új kijelzőjét, amely az UltraClear 4K felbontást az UltraColor technológiának köszönhető extra-széles színtartománnyal és a kiemelkedően magas kontrasztarányt biztosító VA technológiával kombinálja. 

A 31,5 hüvelykes 328P6VJEB kijelző teret enged a felhasználók számára, hogy képeiket kiterjedt részletgazdagságot és élettel teli színeket biztosító Ultra HD felbontásban élvezhessék. A többszörös csatlakoztatási lehetőségnek és az MHL technológiának köszönhetően a kijelző csatlakoztatása és használata páratlanul egyszerű.

Precíz reprodukcióra tervezve

“Ez a Philips Monitors kijelző szakemberekkel, grafikai alkalmazásokkal dolgozó felhasználókkal, CAD tervezőkkel, pénzügyi szakemberekkel együtt került kifejlesztésre” - mondta Artem Khomenko, a Philips Monitors európai termékmenedzsre. “Ahhoz, hogy ezeknek a szakembereknek a munkája eredményes és hatékony maradasson, kulcsfontosságú a pontos és élénk színfeldolgozás a képernyőn. A korszerű színfeldolgozó és magas felbontást biztosító technológiák kombinációja optimális választás azon professzionális felhasználók számára, akik a magas felbontáshoz, színminőséghez és színegyezőséghez kedvező áron szeretnének hozzájutni.”

Az UltraColor technológia szélesebb színtartományt biztosít a pontos színfeldolgozásért és a ragyogóbb képekért. A széles színtartománynak (95%-os NTSC színtartomány-lefedés a jellemzően 72%-os lefedéssel szemben) köszönhetően az UltraColor természetesebb zöldeket, élénkebb vöröseket és mélyebb kékeket biztosít. A színskála kiterjesztése a színbeállítások finomhangolására szolgáló szoftvermegoldás helyett a panel kémiai összetételének megváltoztatása révén válik lehetővé.

Az UltraColor technológia révén a képernyőn megjelenő színek színhűek, amely mind a professzinális alkalmazások terén, mind pedig a multimédiás szórakozás terén nagy előnyt jelent.

Az UltraColor techonlógiához UltraClear 4K felbontás társul a legújabb 31,5 hüvelykes Philips kijelzőben. A 3840×2160 képpontnak köszönhetően az UltraClear 4K felbontás optimális részletgazdagságot biztosít a CAD alkalmazások futtatásához, 3D grafikai alkalmazásokkal dolgozók számára, vagy a nagyméretű táblázatokat kezelő pénzügyi szakemberek számára.

A kijelző színminőség és a felbontás terén tanúsított kiemelkedő teljesítményét kiegészíti a VA (Vertical Alignment) technológia. E függőleges elrendezésű technológia rendkívül nagy kontrasztarányt biztosít a széles nézési szögű és élénk színű képeken, amely a kijelzőt különösen a grafkai és fotográfiai alkalmazások futtatására teszi optimálissá.

Szakemberek által, szakemberek részére tervezve

Annak érdekében, hogy az a számos adatforrás, amelyre a grafikai szakembereknek és tervezőknek mindennapi munkájuk során szüksége van, hatékonyan csatlakoztatható legyen, a kijelző SmartConnect csatlakoztathatósággal rendelkezik. E legújabb, korszerű többszörös csatlakoztatási megoldásnak köszönhetően a felhasználók számára lehetővé válik a nagy felbontású, tömörítetlen video- és audiotartalmak megtekintése, valamint a 4K felbontás élvezete 60Hz-es képfrissítés mellett. A kijelző mindezek mellett támogatja az USB 3.0 eszközt, amely szupergyors 5,0 Gbit/s átviteli sebességet biztosít. A kijelző rendelkezik továbbá MHL (Mobile High Definition Link) csatlakoztatási lehetőséggel is, amely mobiltelefonok tartalmának megjelenítését teszi lehetővé nagyképernyőn a 328P6VJEB kijelző kiváló színminőségében és felbontásában.

A csatlakoztathatóság mellett számos további funkció került megtervezésre a kényelmes felhasználás érdekében, többek között a Philips Flicker-free technológia, amelynek köszönhetően a képernyő villódzása által okozott irritáció minimálisra csökkentehető. A villódzásmentes technológia nélkül a szem könnyen elfáradhat, főleg hosszútávú számítógépes munkavégzés során. A SmartErgoBase monitortalp billentehtősége, forgathatósága és magasságának állíthatósága maximális kényelmet biztosít és elősegíti a rendezett kábelelvezetést is. 

Az új Philips 328P6VJEB kijelző október végétől elérhető 213.990,00 forintos ajánlott fogyasztói áron.

Vissza