Új vezeték nélküli gaming fejhallgató a Logitech G-től

Kütyü Magazin - 2017. január 4.

A Logitech bejelentette G533 vezeték nélküli gaming fejhallgatóját. A professzionális vezeték nélküli technológiának, az Amerikában szabadalmaztatás alatt álló Pro-G hangsugárzóknak és a 7.1-es DTS Headphone:X hangzásnak köszönhetően a fejhallgató kiemelkedő élményt ígér. 

A G533 emellett igen hosszú üzemidővel és letisztult formavilággal érkezik, így biztosítva maximális komfortot a hosszú játékmaratonok alatt is. 

Az audio csapatunk célja az volt, hogy olyan fejhallgatót hozzon létre, amely magával ragadó játékélményt biztosít," – mondta el Ujesh Desai, a Logitech játékos üzletágának alelnöke és vezérigazgatója. „A DTS Headphone:X hangzásnak és a Pro-G hangsugárzóknak köszönhetően az eredmény lenyűgöző. Az eszköznek köszönhetően felerősíthetőek a játékon belül az egyes hangok, így a lehető legpontosabb helymeghatározás és játékélmény biztosítható.”

Fejlett hangzás 

Az Amerikában szabadalmi eljárás alá vont Pro-G hangsugárzók úgynevezett hibrid-hálós anyagokból készülnek, így olyan hangzást biztosítanak, amely korábban csak a csúcskategóriás fejhallgatókra volt jellemző. A hangsugárzók tiszta mély és magas hangokat biztosítanak minimális torzítás mellett. A messzemenően realisztikus DTS Headphoen:X hangzás pedig pontosan imitálja a 7.1-es hangrendszereknél megszokott hangsugárzó-elhelyezést, így a játék során mostantól azt is hallani fogjuk, hogy melyik irányból közelít az ellenség. Mindemellett mind a hét csatorna esetében külön állítható a hangerő.  

Kivételes vezeték nélküli technológia 

A fejlett, úgynevezett veszteségmentes digitális audio adatátvitelnek köszönhetően, a G533 a vezeték nélküliség kényelmét ötvözi az elképesztően magas hanghűséggel akár 15 méteres távolságig. A fejhallgató még a számos vezeték nélküli jel eredményezte komoly elektromágneses interferencia (EMI) közepette is stabil kapcsolatban marad a jel forrásával. Az ultra alacsony látenciával dolgozó kapcsolat gyakorlatilag lagmentességet eredményez, legyen szó játékról, filmekről, vagy bármilyen további média fogyasztásáról. 

Kialakítás 

A legfrissebb alapanyagoknak és gyártási technológiának köszönhetően a G533 strapabíró, mégis pehelykönnyű, így akár órákon keresztül is használhatjuk. A fülpárnák emellett légáteresztőek, és könnyen eltávolíthatóak tisztítás céljából. 

Okos némítás és mikrofon 

A G533-ba beépítették a felhajtható mikronok népszerű, automatikus némítás funkcióját, de kiegészítették zajszűréssel és EQ beállítási lehetőséggel a lehető legtisztább hanghatás elérése céljából, így biztosítva a versenyképes játék közbeni kommunikációt. Az új popfilter pedig tovább segíti a sziszegések és puffanások kiszűrését. 

Üzemidő

A több mind 15 órás üzemidőt tölthető és cserélhető akkumulátorok biztosítják. A Logitech Gaming Software segítségével emellett pontos képet kaphatunk a töltöttségi szintről játék közben bármikor. 

Finomhangolás 

A G533 zajszűrős, felhajtható mikrofonnal, könnyen elérhető hangerő-szabályozó és mikrofonnémító gombbal érkezik, így biztosítva az eszköz egyszerű és gyors szabályozását. A mikrofont, az automatikus némításhoz csak föl kell hajtani, a finomhangoláshoz pedig használhatjuk a Logitech Gaming Software-t. Így állíthatjuk az eqalizer-eket, a térhangzást, a mellékhangokat, a mikrofon hangerejét, de a mikrofonnémító gombot is átprogramozhatjuk például elindító-megállító funkcióra. 

Vissza