Szűrés

A(z) Logitech kulcsszót tartalmazó cikkek

A Logitech új asztali kamerájával élvezhetőbb lesz egy hibrid megbeszélés

2022. december 6. -

Bemutatkozott a Logitech AI-alapú asztali kamerája, a Logitech Sight, amely a Rally Bar vagy Rally Bar Mini elülső kamerákkal együttműködve intelligens módon rögzíti a tárgyalóteremben mozgó résztvevők legjobb perspektíváját és követi a beszélgetéseket. A hibrid munkavégzés világában a távolról dolgozók 43%-a számol be arról, hogy nem tud igazán bevonódni egy-egy megbeszélésbe - ezen a helyzeten segít a Logitech Sight kamerája, csökkentve a hibrid csapatok közötti egyenlőtlenségeket a tárgyalóteremben. 

Tovább

Hibrid munkavégzésre tervezve

2022. szeptember 20. -

Bemutatkozott a Logitech két új termékcsaládja: a Brio 500 sorozat webkameráit és a Zone Vibe sorozat fejhallgatóit a hibrid munkavállalók változó igényeinek kielégítésére tervezték. 

Tovább

Top 4 felszerelés, amik megkönnyítik az online megbeszéléseket

2022. szeptember 1. -

Az otthoni munkavégzés elterjedtebb, mint valaha. Ez a járvány hozadéka. Sok cég folytatja ezt a tendenciát, és a munkavállalók is megszokták a remote munkavégzést, így egyre inkább igénylik a juttatásicsomag részeként. Ahhoz, hogy az otthoni munkavégzés ugyanolyan eredményes legyen, mint az irodai, a tökéletes időszervezés mellett, minőségi eszközökre is szükség van. Mi az, ami biztosan nem hiányozhat otthonról vagy az irodából, ha színvonalas munkamegbeszéléseket szeretnének tartani? Az alábbi négy felszereléssel támogathatják a munkaadók a kiváló minőségű online megbeszéléseket.

Kulcsszavak: Logitech
Tovább

Nemzetközi elismeréseket gyűjtött be a Logitech

2018. június 14. -

A Logitech bejelentette, hogy tizenkét termékét ismerték el International Design Awards (IDA) kitüntetéssel. 

Kulcsszavak: Design Awards, Logitech
Tovább