Szűrés

A(z) Logitech kulcsszót tartalmazó cikkek

Maximális összpontosításra és hosszú távú használatra tervezve

2023. április 23. -

A Logitech Zone Learn vezetékes fejhallgatóit elsősorban fiatal tanulók számára optimalizálták: a cserélhető fülpárnákkal ellátott, könnyen skálázható készülékeket úgy alakították ki, hogy hosszú távon is kényelmes legyen a viseletük és segítsék a fiatalokat a maximális és mély összpontosítás megtartásában.

Kulcsszavak: fejhallgató, Logitech
Tovább

Élvezetes videóbeszélgetések az új Logitech webkamerákkal

2023. február 18. -

A Logitech Brio 300 webkamerák újrahasznosított műanyagból készülnek, az automatikus fénykorrekciónak, a zajcsökkentő mikrofonnak és a Full-HD, 1080p felbontásnak köszönhetően még élvezetesebbé teszik a videóbeszélgetéseket. 

Tovább

A Logitech új asztali kamerájával élvezhetőbb lesz egy hibrid megbeszélés

2022. december 6. -

Bemutatkozott a Logitech AI-alapú asztali kamerája, a Logitech Sight, amely a Rally Bar vagy Rally Bar Mini elülső kamerákkal együttműködve intelligens módon rögzíti a tárgyalóteremben mozgó résztvevők legjobb perspektíváját és követi a beszélgetéseket. A hibrid munkavégzés világában a távolról dolgozók 43%-a számol be arról, hogy nem tud igazán bevonódni egy-egy megbeszélésbe - ezen a helyzeten segít a Logitech Sight kamerája, csökkentve a hibrid csapatok közötti egyenlőtlenségeket a tárgyalóteremben. 

Tovább

Hibrid munkavégzésre tervezve

2022. szeptember 20. -

Bemutatkozott a Logitech két új termékcsaládja: a Brio 500 sorozat webkameráit és a Zone Vibe sorozat fejhallgatóit a hibrid munkavállalók változó igényeinek kielégítésére tervezték. 

Tovább